Paqoo Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Potrafisz ciekawie pisać? Masz pomysły? Lubisz fantastykę? Zaprezentujesz nam coś? To miejsce dla Ciebie! Zapraszamy do Rock Games! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Warunki pracy i wasze (kogo jeszcze?) możliwości poproszę, to może się wysilę i coś napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 dołącze sie do krucjaty fithvael-a, ktory wkleja to na co drugim forum na ktorym byl paqoo: Odradzam jakiekolwiek kontakty z autorem tego tematu. Jest osobą chamską, arogancką i kłótliwą. http://dragonfans.pl/forum/poszukuje-osoby...391fe9ac4#40018 W ramach dowodu, proponuję przeczytać sobie temat, który ów człowiek założył na tym forum fantasy, gdzie również "prosił" o pomoc przy swojej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Daj prawidłowe linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 OTS chyba nie wypalił :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 hehe paqoo ale pojechałeś na tamtym forum :D Wycofuję tamten post, nie będę się dla ciebie męczył... A pomysł na gierkę miałem, co najmniej, zaje**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Bosu, nie rób tego, chłopak się załamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Jestem boski, jeśli w to nie wierzysz to twój problem. Rozłożyło mnie to na łopatki :D (z tematu do którego link dał copo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Woah, Paqoo jest gorszy niż te wszystkie dłubiące sobie w nosie dzieciaki z GMCzatu, a to ciężko osiągnąć :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Odradzam jakiekolwiek kontakty z autorem tego tematu. Jest osobą chamską, arogancką i kłótliwą. http://dragonfans.pl/forum/poszukuje-osoby...391fe9ac4#40018 W ramach dowodu, proponuję przeczytać sobie temat, który ów człowiek założył na tym forum fantasy, gdzie również "prosił" o pomoc przy swojej grze. KRUCJATA ANTY PAKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Po co Paqoo skłądasz ofertę, z której nie masz szans się wywiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ostatnie słowo należy do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ech, czlowieku, czara sie przelala... Zastanow sie. Masz 19 lat (a moze nie?). Ludzie majacy 19 lat maja inne, ale wazne sprawy na glowie. Sa powazni. Rozumieja, co sie do nich mowi, wyciagaja z rozmow wnioski. A ty? Szukasz ludzi, ktorzy potrafili pomoc ci w robieniu gry, co samo w sobie nie jest zle. Ale sposob, w jaki prosisz o pomoc, wola o pomste do nieba. Nie liczysz sie z nikim (pomijajac siebie). Nie obchodzi cie zdanie innych, ktorzy sa potencjalnymi pomocnikami. Obrazasz wszystkich, ktorzy mowia ci prawde, jaki jestes, co pogarsza sprawe. Ogarnij sie. Przemysl, co powiedzialem. Jesli nawet 14-latkowie apeluja do ciebie o opanowanie sie, to cos w tym musi byc. Traktuj innych tak, jak chcesz byc traktowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 I widzisz paqoo chciałem z wami współpracować, ale twoje podejście do innych osób było nie do zniesienia, więc teraz na tym forum raczej nikogo chcącego ci pomóc nie znajdziesz. Albo zmienisz swoje podejście do ludzi, albo twoja gra z cudzą grafiką nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Paqoo, od dzis jestes moim bogiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Cokolwiek napiszę = atak ze strony forum? Ciekawe o co tu chodzi... Hmm... Pomyślmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Mogę coś skrobnąć w wolnym czasie... Jeżeli mnie z równowagi nie wyprowadzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Kto to przeczyta :< Potrafisz ciekawie pisać? Masz pomysły? Lubisz fantastykę? Zaprezentujesz nam coś? To miejsce dla Ciebie! 2000 - zł i będę pisał fabułę. Nie masz kasy? WON Zapraszamy do Rock Games! A to pech. Ciągle ino widzę te "nazwy" Rock Game albo Rocket Game ahhh wszystkie zajęte paqoo, co za pech :< --------------jego strona "o mnie"------------------ www.mega-szablony.cba.pl - wypasione szablony stron www! ee no full szpan - respekt "cba.pl" no ba, tylko uważaj bo przyjdzie do Ciebie cba i będziesz miał - robisz sms premium a nie masz działalności gospodarczej. CO za zbieg okoliczności - cba - sms premium no no Wyślij SMS-a o treści - TC.GBEK.tresc_smsa (zamiast "tresc_smsa" numer szablonu, [odstęp], Twój adres e-mail) na numer 92568. Koszt SMS-a to 30,50 zł brutto. Płatność obsługuje Dotpay. Usługa dostępna w sieciach Era, Plus GSM, Orange i Play. Szablon zostanie wysłany na Twój adres e-mail. OSZ CHOLERA JASNA - 30 zł nosz kurna - idę KUPIĆ !! Zwłaszcza gdy to nie są TWOJE szablony - tylko ściągnięte z internetu, a w dodatku są dostępne za darmo! --------------------------------- Proszę nie miej do mnie pretensji jak napisze do UOKiK :-) Tak więc żegnaj ! Chyba, że zapłacisz te 2.000 zł to pogadamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A tak z ciekawości to ile płacisz ,bo napisałeś tylko ,że zapraszasz :( A po drugiee twój ton mnie już wkur*** ,cały czas: Potrafisz ciekawie pisać? Masz pomysły? Lubisz fantastykę? Zaprezentujesz nam coś? To miejsce dla Ciebie! Cokolwiek napiszę = atak ze strony forum? Ciekawe o co tu chodzi... Hmm... Pomyślmy? I nie chce mi się szukać twoich poprzednic postów... dobijasz mnie koleś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Pagoo, przykro mi. Przemysł gier komputerowych dla amatorskiej drużyny Scooby-Doo jest niemalże nie do osiągnięcia (bez wkładu pieniężnego) Weź ich wyślij do sprzedaży lemoniady, szczególnie że lato idzie, i będziecie ... zarabiać :o A tutaj moja fabuła :D Jesteś Doctorem na planecie Skaro, gdzie ... (reszta na biało) Płacicie Fervi'emu za wymyślenie kolejnych części Ale z was kurde wampiry, że do 3 w nocy siedzicie :( Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Mam już ludzi od fabuły. Mogę wziąść kogoś na zasadzie alernatywa - "w zapasie". Grafik dalej poszukiwany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Grafik też na zapas ? Ty sobie kpisz chyba ,żałosny jesteś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fromage Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Kup kilka książek/komiksów typu fantasy i zainspiruj się nimi :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Kaczora Donalda polecem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A tak btw, smsy za 30zł to poroniony pomysł. Już lepiej zrób przelew na paypala, jak konta nie masz czy boisz się podać jego numeru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Paqoo, nie martw się, napisze do UOKiK i będzie spokój ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ciekaw jestem paqoo ile ci goście od fabuły z tobą wytrzymają, chyba że to ty sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Po prostu wyrzucą do z teamu, a projekt będzie powstawał dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Po prostu wyrzucą do z teamu, a projekt będzie powstawał dalej. Ortografia :( Ale nie będe Cie poprawiać ,bo znajdujesz fajne laptopy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Nie ortografia tylko missclick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi