Bidziu890 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jak zrobić, żeby mój samochód jeździł po spricie asfaltu? mój player chodzi a samochód pod.. Złe nazewnictwo tematu. Warn+1 Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Tytuł tematu powinien być "mówiący" czyli taki, który od razu po przeczytaniu informuje o poruszanym w nim problemie. Chodzi o depth? depth = -10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 1.Troche nie taka nazwa tematu 2.Depth E:No co za krowa xD Chciałem być 1-szy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 im więcej na minusie tym bardziej widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 A, i mozna uzywac tylko cyfr i znaku minus. Mowiac 'minus', mam na mysli '-'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 A można używać znaku "+"? Bo wydaje mi się, że tak. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale po co? xD Jak nie ma minusa to automatycznie się ustawia... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 mu nie chodziło o depth obiektu tylko o depth spritu, chyba prościej będzie to zrobić na tilset'ach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 mu nie chodziło o depth obiektu tylko o depth spritu, chyba prościej będzie to zrobić na tilset'ach. Nic nie mówią ale żeby ustawić sprita musisz stworzyć obiekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Jak zrobić, żeby mój samochód jeździł po spricie asfaltu? mój player chodzi a samochód pod.. Nic nie mówią ale żeby ustawić sprita musisz stworzyć obiekt... Nic nie mówił trzeba wyraźnie tematy czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Sprite nie ma depthu. Depth posiada jedynie obiekt (oraz tileset i czasteczki (i jesli sie uprzec, to modele tez)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 czyli jak? co zrobić aby samochód jeździł po obiekcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ustaw mu mniejszy depth niż obiekt, po którym ma jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Czyli jednak trzeba w objekcie! Ha! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 ale ciągle tylko mój hero chodzi po a samochody pod.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 ehhh masz drogę w obiekcje? jeśli tak to masz tam depth. i w samochodzie musisz mieć więcej na minusie niż droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Sprite nie ma depthu. Depth posiada jedynie obiekt (oraz tileset i czasteczki (i jesli sie uprzec, to modele tez)). sprite rysowany przez obiekt ma depth obiektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 No...zapewne tak :] Ciekawostka: Ma depth obiektu...który go rysuje! :D Dlatego się pytam czy masz jako obiekt drogę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 ma wa mać i w samochodzie musi zmniejszyć depth do -666. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Szybciej bedzie dac drodze depth 10000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi