pop44 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nazwa - G.L.C.V. Fabuła Jeszcze niema bo to demo. Autorzy - pop44 Credits - Nobody [ fizyka jazdy samochodem] Download- https://gmclan.org/up4890_4_G_L_C_V_.html Screeny https://gmclan.org/uploader/4890/sc_1.png https://gmclan.org/uploader/4890/screen_2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 += grafika ciekawa, 4,5/5 (wypożyczona od niektórych gier) -= brak wielu informacji na temat obsługi gry -= brak jeżdżących samochodów. Z += 4,5 + 0= 4p. Następną wersję zrób z pomocami.. jak w to grałem to nie wiedziałem co gdzie i jak popraw to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Można pierdzieć (s) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Czekam na screen'y =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 1.wyskakuje błąd exeka 2.nie ma dźwięków samochodu 3.Po wyłączeniu mi ikonki na pulpicie nie wyskakiwały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja czegoś takiego nie miałem :/ 1.wyskakuje błąd exeka 2.nie ma dźwięków samochodu 3.Po wyłączeniu mi ikonki na pulpicie nie wyskakiwały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Mi działa, ogólnie fajnie to wszystko wygląda, ale jeszcze przydałoby się troszkę popracować nad grafiką, sterowanie przydałoby się żeby chociaż było opisane co się stanie gdy klikam jakiś klawisz, bo nie wszystko jest dla wszystkich domyślne. Jak wdusiłem klawisz Esc to wyskoczył błąd: "Runtime error 214 at 01583150". Trochę głupio się strzela, tylko 8 kierunków. Oceniam całość tak na 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 X = Grafiti D = Tryb 2D/3d SPACJA = Wchodzenie do samochodów Z = Zmiana broni CTRL = Strzelanie Demo do poszukiwania bugów. Wydam patche poprawiające grę. Screeny https://gmclan.org/uploader/4890/sc_1.png https://gmclan.org/uploader/4890/screen_2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 A wchodzenie do samochodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 pop44 masz takie coś przy swoim poście po prawej na dole jak "edytuj" dobrze jest z tego skorzystać czasami... Jak już dajesz klawisze to daj wszystkie ładnie rozpisane jak dla debila, to ułatwia życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nie spodziewałem się ale z tego może coś wyjść,nie chcę nikogo obrazić ale ta gra wygląda z jednej strony jakby robił ją n00b a z drugej leniwy Pr0;p Poprostu jest strasznie nierówna w ocenie,nie oceniam czekam na więcej bo narazie byłoby 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 ___________________________________________ ERROR in action number 2 of Step Event for object character: Sound does not exist. Ty naprawdę nie zauważyłeś tego buga? No, ale na zachętę 3/5. Przynajmniej graficzka ładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nazwa - G.L.C.V. Fabuła Jeszcze niema bo to demo. Autorzy - pop44 Credits - Nobody [ fizyka jazdy samochodem] Download- https://gmclan.org/up4890_4_G_L_C_V_.html Co z tego, że to demo? Fabuła powinna tu być. Eh, daj Nobodyiego do autorów też, albo siebie do credits, bo dość dziwnie to wygląda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Oo xD Bronie podnosiłem ale strzelać nie umiałem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Evillus gdzie ten bug czy komukolwiek on się zdarzył ? CrackkkGM Dobra dam Nobodyiego [ jak chcesz możesz pomóc w tworzeniu tej gry to ci na PW wyśle silnik] Napisałem sterowanie strzela sie CTRL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Evillus gdzie ten bug czy komukolwiek on się zdarzył ? CrackkkGM Dobra dam Nobodyiego [ jak chcesz możesz pomóc w tworzeniu tej gry to ci na PW wyśle silnik] Ale zaszczyt! ;D Weź mnie też! proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Evillus gdzie ten bug czy komukolwiek on się zdarzył ? Jak próbuję poruszyć postacią, bynajmniej u mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jak zamierzacie się smiac to zamkne temat i gitara ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Gdy wyłączyłem grę, pojawił się komunikat o błędzie i znikneły mi ikony z pulpitu. Musiałem zmienic rodzielczosc by mi wrocily. 3/5 Niewygodne sterowanie, brak fabuły, no i ten bug wyłączania. Ty sam robiłeś te trójwymiarowe domki? Nie zbyt mi się chce wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Czytałem o tym dużo na yoyogames. Wszyscy tróje dają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Bo gra wymaga poprawy chociaż ma spory potencjał,nie zmarnuj go to w pełnej wersji będą dawać 4+\5 i 5\5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Dzięki za słowa otuchy. Postaram się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nie otuchy tylko prawdy,źle zrobiłeś bo mogłeś jeszcze grę dopracować przed wydaniem demka,aaaa i najważniejsze..jak się wchodzi do Samochodu!!??xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Czytaj wszystkie posty na przyszłość- spacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Gra jest super. Według mnie demko może być ale nie ma takich rzeczy jak wchodzenie do samochodu. Najśmieszniejsze jest beknięcie i pierdnięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Gra jest super. Według mnie demko może być ale nie ma takich rzeczy jak wchodzenie do samochodu. Najśmieszniejsze jest beknięcie i pierdnięcie jak to nie ma wsiadania owszem nie zawsze działa ale jest. Co do gry to fajna jest zrób system misji i będzie super i popraw to wsiadanie do samochodu oraz żeby przechodnie nie pojawiały się na naszych oczach. Mam świadomość że to jest pierwotna wersja, ale trzeba zwracać uwagę na takie rzeczy. I'm wait for this game PS. Fajne jest jak goni Cię policja i rzuca w Ciebie słupkami ale szczerze to chyba lepiej jakby kule w ciebie leciały przy pościgach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Znalazłem taki błąd w sztucznej inteligencji, jak "policja" cię goni i zabije i wtedy się pojawisz, gwiazdek już nie ma ale ci gliniarze jak nadal stoją w tym miejscu gdzie padłeś i blisko się pojawiasz to nawalają w ciebie mimo iż niema gwiazdek, jak im oddam to się w tedy pojawiają gwiazdki, co jest agresywna policja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 To którym się wsiada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 spacją, tylko musisz tak jakby wchodzić w auto, pchać, nie wiem jak to nazwać, chyba przeć na auto sobą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Znalazłem kolejny bug z policją. Zaczęła mnie gonić policja i wjechała na płot. Zablokowała się (nie mogła z niego wyjechać) i po pewnym czasie wybuchała. Policja-kamikaze? Ponadto jak klikałem "D" czy "F" to zmieniało się ogrodzenie (te po lewo od startu) z drewnianego na mur. Należy dodać jeszcze, że kierowcy są mocno napruci. Wykręcają ostre wygibasy. Puść jeszcze jakąś muzyczkę i dorób dźwięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi