Głośnik Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Jakie są części hareggo pottera na PSP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 LEGO Harry Potter: Years 1-4 Harry Potter and the Half-Blood Prince Harry Potter and the Order of the Phoenix Harry Potter i Insygnia Śmierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 wszystkie gówniane btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 @Up: Wcale nie zaprzeczam, ale nie mi oceniać - nie mam psp. Tak w ogólę gardzie porterem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Szkoda ,że tak mało ,bo chce przejść wszystkie :( A Metal Slge to ile ,bo z tego co szukałem to : 1-6 i X ,ale potem znalazłem jeszcze XX ,zna ktoś jeszcze jakieś ? I może ktoś poleci jakoś grę na PSP ,głownie się mi liczy grywalność! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Patapon, LocoRoco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 @Up: Wcale nie zaprzeczam, ale nie mi oceniać - nie mam psp. Tak w ogólę gardzie porterem ;) cool offtop bro, who fucking cares? ^ przykład wypowiedzi kto: nie wie, nie ma, nie lubi a post napisać musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Assassin's Creed: Bloodlines. Mnie gra wciągnęła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi