DobryZiom Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Witam :D Mam dziś dla was przykład jak zrobić Transfer plików ;D Nie jakieś ściąganie z WWW tylko wysyłanie plików z servera do clienta :D Kod dopisałem do wcześniejszego przykładu czatu DOWNLOAD Proszę o komentarze :) EDIT: O sorki. Wyłapałem jakiś błąd. Poprawie i dam nowy link Ok. już działa :) LINK:KLIK Przesyłanie nie jest zbyt szybkie ale to tylko przykład :) Jeśli chcesz szybciej to zrób wysyłanie i odbieranie nie jednego tylko np: 20bajtów na raz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Nie wysyłaj po jednym bajcie, to jest niewydajne. Wysyłaj w pakietach, YXE mówił gdzieś, żeby wysyłać bodajże po 1kB. Poza tym, nie doublepostuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Nom to możesz to sobie poprawić :) To jak mówiłem tylko przykład :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Nie wysyłaj po jednym bajcie, to jest niewydajne. Wysyłaj w pakietach, YXE mówił gdzieś, żeby wysyłać bodajże po 1kB. Poza tym, nie doublepostuj. 1kb? bez przesady ;p 256 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 emmm...wolno ale wysyła ;D wsadź sobie w pętle for i ustaw po ile ma wysyłać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi