sfinkss Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 taka mała reklama swojego biznesu :P http://pokazywarka.pl/oryginalne_zaproszenia/ same 18stkowe zaproszenia: http://allegro.pl/show_item.php?item=1060404711 zapraszam do kupowania^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Po pierwsze 1,49 zł za sztukę Po drugie po co dodawać szczególnie na osiemnastkę jak średnia wieku tutaj to 12 z hakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 po co dodawać szczególnie na osiemnastkę jak średnia wieku tutaj to 12 z hakiem?Ciekawe jak to wywróżyłeś, z fusów? Właśnie obliczyłem zwykłą średnią z wieku wszystkich użytkowników gmclanu, odrzucając nierealne daty i spamboty, a także głupoty wpisane przez co popularniejszych użytkowników i wyszło mi, że przeciętny gmclanowicz ma 17,5 roku. Jeżeli zawęzimy badaną grupę użytkowników do logujących się powiedzmy w przeciągu ostatnich 3 miesięcy (żeby odrzucić nieaktywnych userów, starzejących się z roku na rok), to... też wyjdzie 17 lat, ale z mniejszym hakiem. Ogólnie Najbardziej dominującymi latami urodzin wśród aktywnych użytkowników są (w kolejności od najczęstszej do najrzadszej): 1993, 1994, 1996, 1995, 1992, 1991, 1990, 1997, 1988, 1998, 1989 itd. Oczywiście nie jestem w stanie odrzucić wszelkich nieprawidłowych danych, ale te najbardziej rażące i owszem. Tak czy siak 12 z hakiem jest grubą przesadą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ciekawe jak to wywróżyłeś, z fusów? Poznać pana po cholewach a wiek po poziomie postów. A ten jest niski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ciekawe jak to wywróżyłeś, z fusów? Właśnie obliczyłem zwykłą średnią z wieku wszystkich użytkowników gmclanu, odrzucając nierealne daty i spamboty, a także głupoty wpisane przez co popularniejszych użytkowników i wyszło mi, że przeciętny gmclanowicz ma 17,5 roku. Jeżeli zawęzimy badaną grupę użytkowników do logujących się powiedzmy w przeciągu ostatnich 3 miesięcy (żeby odrzucić nieaktywnych userów, starzejących się z roku na rok), to... też wyjdzie 17 lat, ale z mniejszym hakiem. Ogólnie Najbardziej dominującymi latami urodzin wśród aktywnych użytkowników są (w kolejności od najczęstszej do najrzadszej): 1993, 1994, 1996, 1995, 1992, 1991, 1990, 1997, 1988, 1998, 1989 itd. Oczywiście nie jestem w stanie odrzucić wszelkich nieprawidłowych danych, ale te najbardziej rażące i owszem. Tak czy siak 12 z hakiem jest grubą przesadą. Jestem trendy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Poznać pana po cholewach a wiek po poziomie postów. A ten jest niski.Ciekawa wymówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 przeciętny gmclanowicz ma 17,5 rokuZawyżasz swoim wiekiem średnią. ... ja też. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 No i? A to mało ludzi zaniża średnią swoim wiekiem? Zauważ, że na liście najpopularniejszych roczników nie podałem np. swojego, bo ludzi z '84 można policzyć na palcach jednej ręki (zresztą aktualnie chyba tylko ja tutaj mam 26 lat). Porównaj to do np. parudziesięciu 17-latków i wyjdzie Ci, że moje zawyżanie jest tak naprawdę znikome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Zresztą chyba na tym polega średnia, jedni są starsi, inni młodsi. Żaden ewenement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Zresztą dominantą jest i tak rocznik 1993, więc nie ma co dywagować, bo zawyżanie i zaniżanie średniej arytmetycznej w tym przypadku się ładnie kompensuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 A pomyśleć, że jak rejestrowałem się na GMCLANie, to byłem najmłodszym userem (1992 rocznik) :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Dużo nowych wzorów! Zapraszam - na wejściu w link nic nie stracicie a możecie tylko zyskać miłe dla oka zaproszenia; ) http://www.photoblog.pl/#oryginalnezaproszenia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Dużo nowych wzorów! Zapraszam na photobloga i aukcje! http://www.photoblog.pl/#oryginalnezaproszenia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Zaproszenie na zdjęciu za 1,39zł Promocja! Powyżej 40 zamówionych zaproszeń, każde kolejne za jedyne 1,30zł. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Czy mi się wydaje czy po lewej prawej całuje się dwóch mężczyzn ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 i znów trochę nowości, zaproszenia na 18stkę ;p http://allegro.pl/oryginalne-zaproszenia-n...1264818968.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Czy mi się wydaje czy po lewej całuje się dwóch mężczyzn ? Po pierwsze to po prawej, a po drugiej ja tam widzę wyraźne piersi. Tylko włosy ma krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Może transwestyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 hmm, pomyśl jak coś powiesz następnym razem ze 3 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi