Fanotherpg Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Tak więc dzisiaj pojawiła się kolejna aktualizacja. Tym razem program wzbogacił się o kolejne 9 prelekcji dobijając niejako do połowy zaplanowanych wykładów, co więcej już wkrótce podamy listę uczestników. Tymczasem zapraszamy na http://zjazdtworcowgier.pl a także do zapoznania się z nowymi prelekcjami: 16. "Light pre-pass renderer " - 45 min - Marcin "Zielony" Korniluk 17. "Demoscena - zabawa, sztuka, trening, czy filozofia życia? " - 45 min - Bartek Dramczyk i inni 18. "Microsoft Imagine Cup 2010 & Game Day " - 45 min - Maciej Byczyński, Paweł Smagała, Maciej Adamczyk, Tomasz Wącirz 19. "Proces tworzenia gier na iPhone'a i iPada" - 45 min 20. "Bot do Starcrafta - stop nudzie i AI w pigułce" - 45 min - Grzegorz Beń i Wiktor Obrębski 21. "iPhone zabił konsole przenośne?" - 45 min - Tomasz Strzelczyk, Vivid Games 22. "Portowanie gry z PCta na iPhone'a na przykładzie Artist Colony" - 45 min - Andrzej Koloska, Vivid Games 23. "Retro Żyje" - 45 min - Fanotherpg, tdc i inni 24. "Kierunek: Gry - Amatorstwo czy Niezależność?" - Tomasz Kaczmarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Mam nadzieje, że ktoś nagra to ostatnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 A ja liczę na nagranie retro żyje : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 21. "iPhone zabił konsole przenośne?" - 45 min - Tomasz Strzelczyk, Vivid Games 22. "Portowanie gry z PCta na iPhone'a na przykładzie Artist Colony" - 45 min - Andrzej Koloska, Vivid Games Vivid Games czy to ci, co musieli robić konkurs na pomysł na grę? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Nie wiem kto robił flasha na stronie zjazdu, ale tak się nie robi. Już lepiej zmniejszyć loga i dać wszystkie na jednej stronie jak poprzednio. Pała z marketingu reklamy. :P ps. Prawdopodobnie zjawię się na zjezdzie (pt,so,nie). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 A ja liczę na nagranie wszystkiego :] ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ranmus byłaby to za długa lista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dlatego napisałem o zmniejszeniu, bo wiem że lista była by za długa, jak loga są w takim formacie jak teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Jest jak jest i nikt się nie skarżył jak na razie :) A ja licze na jeszcze kilka zgłoszeń z GMClan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Zapewne ja z psichixem (piątek-niedziela). Musimy się wpisać oficjalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Tak. Taki wymóg. Ale warto - chociażby European Games Academy i Michał Marcinkowski (twórca Soldata) będą u nas wykładać - informacja z dzisiaj, jak zwykle wszystko znajdziecie na stronie http://zjazdtworcowgier.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 W poprzednich zjazdach też było tak wiele wykładów na przeróżne tematy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Były na przeróżne ale odpowiednio mniej. Co roku staram się z inną osobą by zjazd był jeszcze większy i jeszcze lepszy i jakoś sie udaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Bym się wybrał, ale sytuacja jest taka - Nie jestem pełnoletni, przez co rodzice sceptycznie podchodzą do wyjazdu.. Ale dali mi alternatywę - zgodzą się i puszczą na zjazd - pod warunkiem ze w odcinku Warszawa-Gdańsk nie będę jechał sam pociągiem. Tak więc - Jest jakaś osoba, lub grupka osób, która jedzie tą trasą? Bym się zabrał przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Bym się wybrał, ale sytuacja jest taka - Nie jestem pełnoletni, przez co rodzice sceptycznie podchodzą do wyjazdu.. Ale dali mi alternatywę - zgodzą się i puszczą na zjazd - pod warunkiem ze w odcinku Warszawa-Gdańsk nie będę jechał sam pociągiem. Tak więc - Jest jakaś osoba, lub grupka osób, która jedzie tą trasą? Bym się zabrał przy okazji. Dlatego też staram się dziennie aktualizować listę uczestników wraz z opisami. Z warszawy będzie jechała cała ekipa studentów z Polygonu. Zagadam do nich czy nie mogliby Cię przygarnąć ale odezwij się na maila (GG nie zapisuje rozmów - Web). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Ja mógłbym się wybrać z Warszawy, choćby z Tobą Kuba, bo samemu to nudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Ja mogę co najwyżej odcinek Gdynia=>Gdańsk. Daleko nie mam. Mam nadzieje ze wielu z Was tam spotkam < 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłasza się coraz więcej osób i uwierzcie z każdej miejscówy byście kogoś znaleźli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Co nie zmienia faktu, że przykladowo jestem tam najmłodszy... Liczyłem że ktoś się zainteresuje z wieku 14-15. A tu zong! 16 minimum. Pewnie czynnik rodzica.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 A czy to coś komuś przeszkadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Ja mam za daleko bo z wrocławia :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Ale ludzi ode mnie jedzie :o . Poza tym jak tak patrzę to trochę starych znajomych też się wybiera. Czas się zastanowić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Kofel, wykombinowałem już inną formę transportu. ;d Btw. napisz do Reg'a - on sam plus parę innych osób zorganizowali się z Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 ja jade, wlasnie sie rejestruje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Ja już zarejestrowany. :) Będę od piątku do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Kofel, wykombinowałem już inną formę transportu. ;d Btw. napisz do Reg'a - on sam plus parę innych osób zorganizowali się z Warszawy. Ja raczej nie jadę, a jaka to forma, z kimś się zabierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Ja do Tymcia mam trochę więcej niż 170km, i mógłbym do niego zagościć ale nie wiem czy jedzie, a w dodatku nie chciałbym się narzucać, i rodzice... ;D Mam 16 lat, i calą polskę do przejechania więc klapa z wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Kofel, jadę z rodzicami. ;o Tzn. oni jadą się popluskać, ja natomiast wpadam na ztg. Takie buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Kurde no i nie mam sie z kim zabrac... conajmniejz wawy bym chcial z kims smignac (znajomym ;p z forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Jedzie ktoś ze Szczecina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi