Fanotherpg Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ze względu na coraz większy rozmach imprezy postanowiliśmy zmienić jej design z czegoś swojskiego na coś bardziej profesjonalnego. Tak więc jeśli mieliście problem z dostępem do strony dzisiaj rano, wybaczcie ale robiłem backup starej wersji, więc strona była nieosiągalna przez półminuty. Co więcej wciąż zbieramy zgłoszenia na wykłady! Tak więc jeśli zajmujesz się tworzeniem muzyki, grafiki, scenariuszy, programujesz, masz swój team albo też pracujesz sam, a chciałbyś się czymś podzielić skontaktuj się z nami by to przedyskutować. Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje (nawet te ciut zwariowane). Im większa różnorodność oraz im więcej scen się pokaże tym lepiej dla naszej branży. Tak więc raz jeszcze gorąco zapraszamy! Jakby co też zwykli widzowie mogą się rejestrować, jest to bardziej niż mile wskazane ;) Do zobaczenia w Lipcu, a tymczasem zapraszamy na http://zjazdtworcowgier.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Może zróbmy zjazd u mnie - Lubelskie? :) Do Gdańska trochę daleko. Byłby ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 w tym roku jest w Gdańsku, o Lubelskie będziesz walczyć w przyszłym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Z Częstochowy dość daleko, ale jakby ktoś stąd jechał, to mógłbym się zastanowić, mimo, że ze mnie taki twórca gier jak... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ja mieszkam niedaleko ale nie jadę huehuehuehuehue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Niektóre osoby z południowego końca podkarpackiego jadą, ja sam mam ponad 1100 mil, więc serio odległość nie jest przeszkodą, zwłaszcza, że z każdego większego miasta jedzie bezpośredni TLK za którego zapłacicie grosze. I w tym roku jest Gdańsk, miejsce organizacji za rok będzie ustalane w terminie późniejszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 jedzie bezpośredni TLK za którego zapłacicie grosze Np. 50zł to grosze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 W porównaniu do normalnych cen gdzie sie płaci 2/3 razy tyle i te 50 to i tak za normalny, to tak są to niejako grosze. W sensie znacznie mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ten zjazd jest trochę daleko. Lubię takie "imprezy". Pojawiałem się na Falkonie, zjazd twórców gier to super pomysł ;) Tylko co z tego? Zresztą i tak będę miał pracę... Może zorganizujcie to w innej części Polski. Na pewno są osoby, które chętnie by się pojawiły, ale mają daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 łódzkie najlepiej, bo to na środku no a ja z pabianic, to 30 minut busem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ten zjazd jest trochę daleko. Lubię takie "imprezy". Pojawiałem się na Falkonie, zjazd twórców gier to super pomysł ;) Tylko co z tego? Zresztą i tak będę miał pracę... Może zorganizujcie to w innej części Polski. Na pewno są osoby, które chętnie by się pojawiły, ale mają daleko. Omg, zawsze dla każdego będzie daleko, jak nie dla ciebie to dla innych... Osobiście uważam, że trójmiasto to o wiele lepsza miejscówka na zlot w wakacje, niż lubuskie. Tam to dopiero mam daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 jasne, pochwalmy się wszyscy jak to mamy daleko czy blisko, albo jak byśmy mieli gdyby było gdzieś tam w dupie... nie da się wybrać miejsca gdzie każdemu byłoby dobrze, dlatego uważam że jest ok - co roku gdzie indziej i każdy będzie miał swoją szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Da się - środek Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 no to właśnie mówię kurna, województwo łódzkie najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Co roku robią gdzie indziej, na łódzkie też przyjdzie pora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Centrum nie jest wszystkim po drodze i dużo osób do łodzi po prostu nie chce jechać. Ale zawsze ktoś powie, że ma za daleko. Pomorzanie już 2 razy musieli wędrować, więc teraz kolej by oni gościli imprezę. Zasłużyli. Cóż mam nadzieję, że się Ranmus pojawisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Będą wszystkie miasta oprócz Kielc. Czyli ogółem Woj. Świętokrzyskie odpada. W świętokrzyskim byłbym na 100%. A na drugi koniec polski, mama mnie nie puści :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Będą wszystkie miasta oprócz Kielc. Czyli ogółem Woj. Świętokrzyskie odpada. W świętokrzyskim byłbym na 100%. A na drugi koniec polski, mama mnie nie puści :( Jaka szkoda :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 @Anty: Your irony is cocksucking... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Up, takie już są zepsute dzieci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Darlix możesz przyjechać z rodzicami i wszyscy będziecie mieli zakwaterowanie za 27 złoty za noc. Zobacz na stronę rejestracji podpunkt o opiekunach. Zaproponuj mamie wycieczkę nad morze w tym roku :) Mieliśmy tak już i w Krakowie i w Warszawie. Wiem, że kilka osób też tak przyjedzie do Gdańska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Cóż mam nadzieję, że się Ranmus pojawisz :)Na pewno czwartek, piątek i poniedziałek odpadają, bo po prostu nie mam tylu dni urlopowych do wykorzystania, więc jeżeli miałbym się zjawić, to tylko na sobotę i niedzielę. Kwestia druga jest taka, że przełom czerwca i lipca to u mnie poważne zawirowania życiowe, a te z racji ważności nie pozwalają mi myśleć aktualnie o jakichś zlotach. Dlatego też jeśli się zdecyduję, to zapewne w tym samym tygodniu co zjazd jako niespodziewany gość, kiedy będę miał parę ważnych spraw z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Do lipca sporo czasu więc coś się wymyśli, być może :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ranmus i z tego też względu sobota i niedziela to główne dni prelekcyjne, aby właśnie takie osoby też miały szansę uczestniczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Jest lista pierwszych prelekcji: * Gry cyfrowe - Sztuka czy Kicz?" - Tomasz "Fanotherpg" Kaczmarek * "Middleware Polska - prezentacja najpopularniejszych edytorów gier w Polsce" - Piotr "gnysek" Gnys (Game Maker), Maciej "Preki" Prekurat (RPG Maker) i Tomasz "Fanotherpg" Kaczmarek (Kliki) * "Imagine a world" ... Czyli XNA + Silverlight , troszkę Kodu a na serio BUG - Andrzej "Siranen" Piotrowski * "Era niezależnych: jak przetrwać, wyrwać się i wygrać nie sprzedając duszy” - Jakub "Koobare" Riedel * "Elementy świata w grze wideo i ich struktura. Ogólne zasady estetyki wykonania” - Bartłomiej "Don Sotto" Mycyk * "Techniki wizualizacji terenu w grze Bitter Glory" - Karol "MrKaktus" Gasiński * "Game usability, czyli jak sprawić aby Twoja gra była lekka, łatwa i przyjemna" - Robert Podgórski * "Jak zbudować dobry zespół" - Robert Podgórski * "Tworzenie gier w technologii Flash i AIR" - Michał Wróblewski * "Pixel Art" - Romuald "qrks" Kowalczyk i inni * "Jak wyciska się fizykę ze sprężyn" - Rudnicki Piotr * "System do animacji postaci w grach komputerowych" - Rudnicki Rafał * "Niezwykła multimedialna architektura Atari XL/XE" - tdc * "Historia multimedialnej techniki komputerowej przez pryzmat narodzin rynku gier" - tdc * "Dźwięk w grach" - Marcin Przybyłowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Dość ciekawe, na pewno większości bym wysłuchał. * "Jak zbudować dobry zespół" - Robert Podgórski Coś dla Paqoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Coś dla Paqoo. no nie wiem, przeciez on swietnie zarzadza, to wina wszystkich innych a nie jego nie zapominaj fajnie widac bedzieice mieli, moze ktos kamera nakreci? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Uwierzcie warto być na miejscu nigdy oglądanie czy to materiałów po konferencyjnych czy na żywo nie jest tym samym co bycie na miejscu i czucie tego, możliwość rozmowy, dyskusji... Jest to zupełnie inne przeżycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 a nie będzie transmisji? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Wątpliwe. Ale chociażby gdyby była to w zeszłym roku większość osób pluła sobie w brodę, że nie przyjechała i nie uczestniczyła. Niektórzy żałują do dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi