Bidziu890 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Potrzebuję pomocy bo za każdym razem jak zrobię grę w GM8 PRO pokazuje mi się to access violation 026F1BEA in Module iZ3DWrapperD3D9.dll. Read of address 00000000. Czy ktoś może mi pomóc? przez to nie mogę włączyć mojej gry. żadnej :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Zakup oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Reinstall gm'a bądź zakupienie oryginalnej wersji. Ew, nie masz dll w plikach systemowych (reinstall windowsa lub naprawa z płytą systemu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 udało mi się musiałem usunąć coś Potrzebuję pomocy bo za każdym razem jak zrobię grę w GM8 PRO pokazuje mi się to access violation 026F1BEA in Module iZ3DWrapperD3D9.dll. Read of address 00000000. Czy ktoś może mi pomóc? przez to nie mogę włączyć mojej gry. żadnej :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Nie wiecie czy kolo ma cracka czy nie. Osobiście go znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Jeśli ma pirata to się nie dziwie, że mu nie chodzi. Oryginał kosztuje 25$. Któryś z moderatorów pisze nawet jak go kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nie wiecie czy kolo ma cracka czy nie. Osobiście go znam... a ty CTRL masz cracka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axe128 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Ja próbowałem kiedyś cracka ale niezbyt działa (teraz mam oryginala oczywiście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Nie wiecie czy kolo ma cracka czy nie. Osobiście go znam... przecież nikt, kto ma dodatnie IQ nie przyzna się do cracka w sieci. ja proponuję ściągnięcie GMa ze strony yoyo (ważne) i ponowną instalację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi