dawka Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Na stronie www.dawkasite.prv.pl znajduje się najnowsza werja UfOk DeStRoJeRa. Jeśli ktoś z was jeszce pamięta tą małą gierkę to zapraszam do ściągnięcia, a jeśli nie to tym bardziej zachęcam :D. W nowej wersji dodałem między innymi kombosy :). I kilka niewidocznych poprawek w kodzie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Skąd można ściągną starszą wersje gry ? Bo nigdy nie grałem a wole zagrac w starą, a dopiero potem w nową wersje gry :) @dawka Na Twojej stronie nie ma starej wersji, może byś umieścił ??;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Nie wiem czy to tylko u mnie... ale pliku nie da sie rozpakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mif@ Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 No niestety, ale chyba nie tylko u Ciebie..bo u mnie też się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Nie wiem jak u was ale ja w ogóle nie moge sćiągnąc tego Ufok'a, kiedy biore download, tak jakby, pliku nie było na serverze :/... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ja też nie mogę ściągnąć. Pewnie dawka coś serwerem miesza, albo host.sk mu konto usuwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Noooo jakby usuwali to i by strony nie było :] A jakoś jest (dziwne?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Lion Ma Racje :P Może jest to spowodowane tym, że davka, wiedzac że źle spakował plik usunął go z servera, żebyśmy dalej nie pisali o tym samym. A my to robimy :/... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Czerwca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Potwierdzam, plik uszkodzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 9 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 (edytowane) Nie mozna ściągnąć? Plik uszkodzony? Hm... ZawszeTestujęPo umieszczeniu plik i było wszystko ok. No ale zaraz sprawdzę jeszcze raz. Hm.. Bardzo dziwne faktycznie plik jest uszkodzony :(. Zaraz przepakuję i umieszczę ony. Ok teraz wszystko jest sprawdzone i działa :). Przepraszam za kłopoty i zapraszam do ponownego ściągania :D. Edytowane 9 Czerwca 2004 przez dawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Czerwca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Plik dalej zepsuty, przerzuc na inne konto, bo slyszalem, ze host.sk czasami moze uciace wieksz pliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 11 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 Najwyraźniej wszystko jest przeciwko mnie... No ale nie poddam się tak łatwo! link nr1 ufokdest222.zip z dawkasite.webpark.pl link nr2 ufokdest222.zip z www.dawkasite.prv.pl link nr3 ufokdest222.zip z members.lycos.co.uk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 1. 1 link działa już normalnie można ściągać ;] 2. Sam pomysł na gre miałeś dobry, może wykonanie też, ale denerwuje mnie to ze jest to caly czas maly ekran :/ Czesto jak sie rozpedze to klikne mysza poza ekran i Boom! 15 stworów uciekło bo mi sie gra do pasku zadań zmilimazowała :] . 3. Graficznie dobrze ale te wybuchy na poczatku są dośc kiczowate i nie wiem czemu zdaje mi się tak jakbym słyszał je z jakiegoś exampl'a z gm'a (Ale nie jestem pewien ;]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Gierka fajna i przyjemna. Pomysł calkiem oryginalny a wykonanie tez niezłe.. no i ten czarnobialy klimat w stylu "pencil" :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ja nie przepadam za grami typu Kur(k/w)a Wodna :sp_ike: , lecz twoja gra ma w sobie coś. To coś to napewno ten kartkowy klimat. Skanowałeś rysunki z kartki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 15 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Cała grafika została wykonana w Paint Shop Pro 7.04. A chciałem napisać że testuję właśnie najnowszą wersję :) Dodałem w niej wysyłanie wyników na serwer, zmieniłem sposób punktowania, w dziale "opcje" będzie można wybrać między innymi inny celownik czy wyłączyć efekty specjalne (dla wolniejszych kompów bo ostatnio spotkałem się z takim który miał problemy). Wszelkie nowości o ufokdestrojerze na oficjalnej stronie gry www.ufokdestrojer.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Czerwca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Gierka fajna klimatyczna, ja tam czekam na jakiś inny tryb, nie tylko strzelania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
click118 Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Bardzo fajna gierka, ma fajny klimat. Lecz sądze że misje w tej grze są do kitu. Popracuj troche nad grą ,a na pewno stanie się wtedy fajną minigierką która zyska popularność w środowisku fanów tego typu gier:thumbsup: :P PS Gierka mi się nawet podoba... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Wydaje mi się, że powinniście się wypowiadać raczej w tym temacie, bo (chyba) traktuje on o nowszej wersji gry - co prawda nie widać tego po numerku, ale za to tak wskazuje zawartość i data założenia tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi