Holdysz Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Dlatego iż pierwsza część okazała się totalną katastrofą zapowiadam 2 częśc w której ma być to czego w pierwszej nie było: Czego możemy spodziewać się w części drugiej po pierwsze staranie malownicza grafika raczej paintowa i ma być więcej efektów typu zdjęcia które dodadzą ładu grze Nowy bochater a raczej ten sam tylko że bardziej wykreowany ;) Bronie typu: KARABIN MASZYNOWY, Zwykły pistolet, Bazooka , Granaty, dynamity, itd. Oczywiście Akcja nie może być nudno mniej dźwięków więcej gry!!!:D Opis: Jak na końcu skończyliśmy na ławce jako żul podchodzi do nas śmieciarz i uderza nas w nos za to że zabraliśmy mu jego śmieci Jackie ma już dość swojego życia więc wyciąga pistolet strzela sobie w łep niestety brak amunicji śmieciarz który uderzył nas w nos nadal nas leje Jackie wyciąga Panzervoursa i strzela w śmieciarza wiecej nie powiem no chyba że w drugiej części chcemy zabić Eustachego wszystko okaże się za tydzień lub dwa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ale zapowiedź mógłbyś dać jak już byś trochę zrobił tego silnika :) Jakieś screeny itp i wtedy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Jak na końcu skończyliśmy na ławce jako żul podchodzi do nas śmieciarz i uderza nas w nos za to że zabraliśmy mu jego śmieci Jackie ma już dość swojego życia więc wyciąga pistolet strzela sobie w łep niestety brak amunicji śmieciarz który uderzył nas w nos nadal nas leje Jackie wyciąga Panzervoursa i strzela w śmieciarza wiecej nie powiem no chyba że w drugiej części chcemy zabić Eustachego wszystko okaże się za tydzień lub dwa ;) 1. Panzeco? Wtf!? Skąd to coś miał?? 2. Jak może nastolatek być żulem? Prędzej bezdomnym. Nie każdy bezdomny to żul. 3. Skąd nastolatek miał pistolet? Raczej w śmietniku nie znalazł. 4. Daruj sobie drugą część tej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 1. Panzeco? Wtf!? Skąd to coś miał?? 2. Jak może nastolatek być żulem? Prędzej bezdomnym. Nie każdy bezdomny to żul. 3. Skąd nastolatek miał pistolet? Raczej w śmietniku nie znalazł. 4. Daruj sobie drugą część tej gry Popieram 4 punkt ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Popieram 4 punkt ;D O, i ja też! Zrób najpierw grę bez fabuły, tak łatwiej się nauczyć obsługi GM'a... No i ściągnij sprity, bo to co tu widać to jakieś borsucze wypociny... A tak a propos: WTF IS THE TITLE? Super Jacek Szpera/Skubie/Przegląda?! No to już jakaś paranoja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Zryte to jak mało co, lepiej idź na dwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Nie wiem na czym jedziesz, ale po fabule stwierdzam, że musi to być dooooobreee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ej ale nie sądzilem że nawet zapowiedzi się ocenia LoL ale dobra jeżeli chodzi i bronie to zastanówcie się no chyba że macie problemy w grze wszystko jest możliwe poprostu wyciąga pistolc i robi wielką @#!$#@$ a jak nastolatek może byc żulem??? każdy może być żulem nawet niektórzy z nas (-_-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ej ale nie sądzilem że nawet zapowiedzi się ocenia LoL ale dobra jeżeli chodzi i bronie to zastanówcie się no chyba że macie problemy w grze wszystko jest możliwe poprostu wyciąga pistolc i robi wielką @#!$#@$ a jak nastolatek może byc żulem??? każdy może być żulem nawet niektórzy z nas (-_-) Nigdy nie widziałem lub nie słyszalem o przypadku niepełnoletniego żula. Jeśli się mylę to mnie oświeć. Btw tym panze coś mógł popełnić samobójstwo skoro chciał (miał amunicje bo strzelił do śmieciarza). Btw za dużo GTA i telewizji. Zalecam udanie się na półgodzinny spacer dla przewietrzenia mózgu. Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 IAmTheLaw, ale on miał amunicję do czego innego, a śmieciarza zabił czym innym xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Slyszalem, ze bochaterowie maja sklonnosc do horowania. To taka mala sugestia, zebys poprawil ortografie. staranie malownicza grafika raczej paintowa No coz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ale nie to nie ja zajmuje się fabułą tylko kolega faktycznie on gra we wszystkie GTA ;) i jest troche ten tego $## Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 W GTA nie bijesz żulów a Eustachy cię nie pokonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ale nie to nie ja zajmuje się fabułą tylko kolega faktycznie on gra we wszystkie GTA ;) i jest troche ten tego $## kasa+hash bogaty narkoman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 W GTA nie bijesz żulów a Eustachy cię nie pokonuje. Zmarwię cię. W San Andreas biłem żuli z Groove Street :P Ale Eustachego żeczywiście nie ma kasa+hash bogaty narkoman? 2 hashe czyli na niezłym haju ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Proponuję zacząć karierę w robieniu gier od przyswojenia sobie podstawowych zasad gramatyki i interpunkcji :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Zmarwię cię. W San Andreas biłem żuli z Groove Street :P Ale Eustachego żeczywiście nie ma 2 hashe czyli na niezłym haju ;) ale błędy w twoich postach RZeczywiście są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 żeczywiście RZ W San Andreas biłem żuli z Groove Street :P Swoich zioomków biłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Proponuję zacząć karierę w robieniu gier od przyswojenia sobie podstawowych zasad gramatyki i interpunkcji :3 Tak po polskiemu: ej, chopie! Naumnij sie pisać i naumnij sie czytać i tedy chopie zacznij tworzyć gry. HEJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Swoich zioomków biłeś... Zdarzyło się czasem... ;) żule nie były na zielono ubrane, a byłby na mojej dzielnicy więc wpier*** (joke) Btw bede sopie pisau jak chcem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Tak po polskiemu: ej, chopie! Naumnij sie pisać i naumnij sie czytać i tedy chopie zacznij tworzyć gry. HEJ! to takie śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 pistolc każdy może być żulem nawet niektórzy z nas Mów za siebie, ok? :) Btw: Dj Holdysz- Pistolc [http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 powaliłeś mnie "panzervoursem" - nie miało być przypadkiem "panzerfaustem"? Topic: NIE rób tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Cicho! Chcę zabijać ludzi 'pistolcem'! Btw. Holdysz & Sex Pistolc's- Pretty pistolc's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Btw. Jackie - w angielskim jest to imię żeńskie Topic: nic nie poprawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi