DobryZiom Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 i pisownie...za to x2 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Jeżeli chodzi o klocek to celowo zrobiłem żeby szło w niekończoność bo i tak jak zauważyliście po przejściu do next rooma kasa nam się ZERUJE to mi to obojętne a jeśli o dialogi chodzi to chyba dam to w postaci MESSAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Jeżeli chodzi o klocek to celowo zrobiłem żeby szło w niekończoność bo i tak jak zauważyliście po przejściu do next rooma kasa nam się ZERUJE to mi to obojętne a jeśli o dialogi chodzi to chyba dam to w postaci MESSAGE trochę nie estetyczne podejście do sprawy..."mi to obojętne"...jęśli tak podchodzisz do swoich gier to lepiej się za to nie bierz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Fabuła nie została zgapiona na pewno bo z kolega wymyslaliśmy tak dla jaj jakieś głupoty więc no fabuła była już przemyślana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 A koleśa na google grafika znalazłem możecie poszukać może znajdziecie a że go wyciąć mi się nie chciało tylko przerysowałem to już inna sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Phew, chłopcze, jeśli tak ma wyglądać twoje tworzenie gry, to... nie twórz. A! I kolejny duble-post... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Masz jedną spammerze. Daj mu ktoś bana bo mnie krew zalewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Double-Post czyli coś złego co nie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Tak złe, bo zaśmiecasz forum. A teraz panowie nie karmimy trolla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Admini, wybaczcie za offtop, ale muszę... Ludzie (i Holdysz), zapoznajcie się z NETYKIETĄ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Jeżeli chodzi o spam to ja nie mam ani jednego proszę jedynie w opisie gry zakaz spamowania (m.in. wysyłania niechcianych linków do stron) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi