Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Tytuł: Adventures of Mr. Block Gatunek: Platformówka Opis: Moja pierwsza skończona gra, więc proszę o wyrozumiałość, ale również konstruktywną krytykę. Praktycznie chodzi w niej o to, o co chodzi w każdej platformówce. Skakać, spadać, unikać kolców i lawy. :] Nie jest to mistrzostwo w programowaniu i grafice, ale grać można. Aby przejść do następnego pokoju, trzeba zebrać wszystkie diamenty. Fabuła? Ech... Był sobie Pan Klocek. Pan Klocek lubił kryształy. Dostał cynk, że na pewnej planecie znajduje się wieeeelki diament. No to jak mógł przepuścić taką okazję? Przygodo, witaj! Download: https://gmclan.org/up6619_4_AdvoMB.html Rozmiar pliku: 27 MB Autorzy: Programowanie: Adam Śmiałek Grafika: Jak wyżej Fabuła: No, praktycznie nikt... Muzyka: Została pożyczona z gry Beyond Good and Evil Screeny: Screenshot 1 Screenshot 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 graficznie fajne sądząć po screenach, ma milusi klimacik :) w domu przetestuje jak się gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ten drugi "screen" to ekran loadingu. Machnięty w pięć minut w 3DSMax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 27mb... ja pitolę xD sama muzyka nie? ;D I jak jest wszystko w pliku exe to jaaa pitole... 10minut+ się uruchamia? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Nieeee... Sama gra się tak długo nie uruchamia. Tylko ściągnąć trzeba. Ja nie zmuszam. :] Ale bez muzyki praktycznie nie ma tej gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 nawet gra fajna ale jakoś tak mało grywalna, tak 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 zaraz ściągnę :] Wcześniej nie mogłem bo net miał zły humor ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 nawet gra fajna ale jakoś tak mało grywalna, tak 4/5 Rozwiniesz proszę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 hmmm... gra nawet fajna ;D Grafika fajna, muzyka pasuje, gracz czasem się zcina pomiędzy bloczkami i ścianami :] 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Eee... Ooo... To tak specjalnie! -_- Nie, po prostu takiego buga ma gra, ale ja to zaakceptowałem jako podniesienie poziomu trudności. Poziomy są w końcu małe, więc restart nie jest taki straszny. Btw, jaki score udało wam się utrzymać? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Popraw bugi gry !! Bugi to nie zwiększenie poziomu trudności .__. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Heh, łatwo powiedzieć... Popraw bugi! Kiedy ja nie umiem... Bo jak zrobię odbicie od gracza, to dla odmiany blok nie podnosi gracza, tylko się odbija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 To się pisze całą fizykę od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 :S Ta.. popraw to jak gracz się blokuje na bloku... I zmień ten układ słoneczny i rakiete... Bo to wygląda jak... wygląda. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ech, zmień to, zmień tamto... To ja w ogóle nową grę może zrobię. :] Nie, no jak na pierwszy raz to chyba nie tak źle... Problem z pionowymi klockami rozwiązany, ale uploadować raz drugi nie będę, to w końcu 27 mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Gierka przyjemna. Ale... Zrób zewnętrzne ładowanie muzyki. 4/5 ze względu na bugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 (O.o) Zewnętrzne ładowanie muzyki? Ok, poszperam, naprawię. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Logo fajne, ale jakby tło też było wyrenderowane. A gierke może wieczorkiem ściągne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ale by to duuuuuużo czasu zajęło... A ja nie pochodzę od małp, tylko od leniwców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 To zapodaj linka do muzy to będę sobie z WMP puszczał. A co do gry to fajna ciężka wcale mi nie przeszkadzał brak muzyki ledwo ją słyszałem z takim poziomem trudności. Całkiem dobra gra jak na początkującego. Powiem 4 słowami. Takie powinny być gry. oczywiście 4/5 dałbym 5/5 gdyby nie bug z tym że do ściany nie można się przyczepić czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Taaak, to już poważniejszy bug i za kija nie wiem jak go naprawić... Ale dzięki. A co do muzyki, to wklep sobie w googlu "Beyond Good and Evil sountrack download". :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha_i Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 supcio, że dałeś muze z BG&E(żeby cie prawnicy nie zjechali :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 4+/5, fajna gierka, bo jak wjechała mi na głowe platforma to przygniotła mnie do ziemi i już nie mogłem się ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 miałem to samo co anty ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Już to naprawiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Zmieniłeś w downloadzie na wersję bez tego buga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 W takim razie to ja poczekam ze ściąganiem aż będzie bez bugów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Jeszcze nie, ale zaraz wrzucę. To jednak 27MB, więc nie chcę mi się tego wciąż aktualizować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Jeszcze nie, ale zaraz wrzucę. To jednak 27MB, więc nie chcę mi się tego wciąż aktualizować... to daj muzę,dźwięki,backgroundy,spriteye w osobnym pliku to ci się zrobi nagle 2mb :D tylko exeka będziesz wysyłał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi