Paqoo Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Od kilku miesięcy chodzi non stop. Od wczoraj wentylator wydaje dźwięki podobne do mruczenia kota. Co to oznacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Czy to na pewno wentylator? może dysk twardy? Zalecam ci wyczyścić wentylator, oraz "zbadać" dysk twardy. Pozdrawiam, Moe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Hmmm jak mój kotek mruczy to jest szczęśliwy :D Kiedyś miałem tak z wentylatorkiem na karcie graficznej, okazało się, że w moim przypadku to śmigło "wylatywało", ale zostawało na tym jakby wale, wkurzało mnie to wiec po prostu zdjąłem wentylator i karta do dnia dzisiejszego jedzie na radiatorze(takim jakby plastikowym), wcale się mocno nie nagrzewa(temperatura nie odbiega od normy) , może dlatego że to stara technologia, oczywiście jest to posunięcie nieco ryzykowne, ale skuteczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 en? Dlaczego ty nic nie robisz? Wytłmacz mi to. Ja tego nie rozumiem. Może samo się zrobi? Albo ktoś to zrobi dla Ciebie? A może lepiej nic nie robić - czujesz się wtedy szczęśliwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Od kilku miesięcy chodzi non stop. Od wczoraj wentylator wydaje dźwięki podobne do mruczenia kota. Co to oznacza? Możliwe że sie zużył lub zatarł. Nasmaruj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi