Paqoo Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Uwaga! W związku z pracami nad nowym OTS-em, Fallen OTS na sprzedaż! Mapa + silnik + strona www + pomoc przy instalacji = 80 zł Możesz być pierwszym, nowym właścicielem Fallen OTS! Jeśli masz pytania, pisz. Gadu-gadu: 4533113 E-mail: lukgro1991@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Uwaga! W związku z pracami nad nowym OTS-em, Fallen OTS na sprzedaż! Mapa + silnik + strona www + pomoc przy instalacji = 80 zł Możesz być pierwszym, nowym właścicielem Fallen OTS! Jeśli masz pytania, pisz. Gadu-gadu: 4533113 E-mail: lukgro1991@wp.pl z czym do ludzi? na tibia.org.pl wypier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Nie, dziękuje. Jeszcze żeś taką cene dowalił że obożepaniejezu. Dokładam 2 dychy i mam guild warsa z dodatkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Jaka cena by Ci odpowiadała? To jest śmieszna cena. Tyle miesięcy pracy - może za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 przy sprzedazy liczy sie efekt a nie wlozona w to prace, inaczej chinskie dzieci w fabrykach spodni byly by bogate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Jestem zadowolony z efektów. Na pewno każdy, kto zobaczy jak to wygląda, też będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 więc daj jakieś pokazówki, screeny itp musisz mieć lepsze pojęcie o reklamowaniu, bo wygląda jak byś chciał się go pozbyć na chama, czym pokazujesz potencjalnym nabywcom iż coś musi być nie halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Wystarczy, że odwiedzisz stronę Fallen OTS: www.fallen-ots.pl Mamy też forum: www.fallenots.boo.pl Zobacz galerię i poczytaj poradniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 do czego to doszło, żeby OTS'y które są darmowe poszły pod sprzedaż ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Jaka cena by Ci odpowiadała? To jest śmieszna cena. Tyle miesięcy pracy - może za darmo? Z takim nastawieniem to niektóre freeware powinny za 2 stówy lecieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Zrób takiego OTS-a i oddawaj go za free, jeśli masz takie wielkie serce. Ja nie mam zamiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 No to niektóre tu gierki (licząć poświęcony czas tylko) powinny chodzić po kilka tyśków za sztukę, więc twoje bzdurne gadanie nie ma sensu. pomijając, że i tak nikt go nie kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 A jak to jest, jeśli zrobisz program na programie na bazie licencji GNU GPL to musisz dawać skrypty? :P I czy mapy itp. też? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Kocham was :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Kocham was :) a my ciebie nie, a teraz GTFO! Jak robiłem ots'y to miałem średnio po 120/150 graczy... pracowałem przy atlasots... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Paqoo chce za wszelką cenę dostać kasę na wiele sposobów. Zbierasz na PACC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Kocham was :) Gay? btw. to nie jest obraza użytkownika, tylko pytanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 ej no sory, ten ots nie jest wart nawet 20 zł mapa do dupy, mało graczy, mapa w sumie to tylko przerobiony evo, jak grałem to co chwile był restart postaci, statów itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 tak bardzo śmieszny jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Nie wiem co wy bierzecie. Ja to widzę inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 rozumiem ze sprzedajesz jakis gotowy z dupy silnik ktorego kodu zrodlowego nie rozumiesz w zadnym stopniu i albo nic tam nie zmieniales albo uzyles gotowych tutkow z otfans? a dajesz tylko mape i LUA skrypty? wow, niezle dam 5zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Zrób takiego OTS-a i oddawaj go za free, jeśli masz takie wielkie serce. Ja nie mam zamiaru. A my nie mamy zamiaru go kupywać! Wont stont! Ilość graczy, która zdobyła przynajmniej kilka leveli - ok. 400. Lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi