Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 link do projektu: http://www.gamedev.pl/projects.php?x=view&id=1416 Pełna wersja zostanie wykończona w przeciągu miesiąca. Szukamy kogoś kto zrobiłby trochę dźwięków oraz 3-4 soundtracki (3 różne światy oraz finałowa walka z bossem) oraz Kogoś kto wyrenderuje, narysuje w paintcie, czy cokolwiek animacje przed każdym z 3 światów i przed finałową walką chodzi o coś w stylu: leci kosmita statkiem, rozbija się o ziemie, wpada do dziury, zaczyna się pierwszy świat. Nie oferuję żadnego wynagrodzenia (bo i nikt tej gry nie kupi), więc liczę, że przynajmniej znajdzie się ktoś od dźwięków Kontakt: gg: 10155240 pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Nie wiem czy dobrze próbuję ale jeśli odpowiednio zrobić postać w pivocie można zrobić fajną cutscenke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 a w pivocie dasz textury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Nie wiem czy dobrze próbuję ale jeśli odpowiednio zrobić postać w pivocie można zrobić fajną cutscenke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Nie wiem czy dobrze próbuję ale jeśli odpowiednio zrobić postać w pivocie można zrobić fajną cutscenke Zrób i zademonstruj "fajna" cutscenke z pivota. Na prawdę nie znajdzie się żaden muzyk? :( Dodam, że gra zostanie ukończona na 100% (chyba, że komp mi wybuchnie, czy coś, lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Jakieś bity mogę zrobić, tylko opisz te światy i bossa xd żebym miał CREATIVE FUEL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Wysłałem pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Modelować umiem i proste szkieletowe animacje, niech ktoś mnie porządnej animki nauczy to ci cutscenke może zrobie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi