Arekadiusz Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Mam dwa komputery(jeden z Windowsem XP Home,a drugi z Windowsem Vista Home Premium) i mam kilka folderów w Viście udostępnionych w sieci bezprzewodowej.Jak zrobić aby użytkownik XP aby wejść do któregoś z tych folderów musiał podać jakieś ustalone przezemnie hasło? Będzie potrzebny jakiś program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Może Firewall? Np. Kerio Personal Firewall i pozwolisz tylko jakiemuś komputerowi na dojście Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 No nie wiem. A jakieś inne propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 właściwości Folderu -> zabezpieczenia? ustalasz tam dostęp do folderu, czyli kto i jak może otwierać, pobaw się tym, może coś wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Marek.S: Ale tam nie można ustawić hasła,tylko można ograniczyć dostęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 To załóż hasło na użytkownika, który ma do tego pełny dostęp czy coś i niech on otwiera to jako administrator czy coś i powinno pokazać się pole z loginem i hasłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi