luzak Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Mam zmiene Ip ( bo mam neostrade ) ale załozyłem no-ip.com ale muj kolega nie moze wejsc na serwer dp eclipsy moze byc postawiony na Neostradzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 czemu to jest w Ogólnie na temat tworzenia gier? ps. dziecią neostrady precz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzak Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 bo to mi jest potrzebne do postawienia gry online a ja nie jestem Dziecko Neo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 No właśnie pacman wiesz kto to dziecko neostrady? bo to napewno nie chodzi o gościa co ma neostrade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Sprawdź, czy firewall nie blokuje portu na wejście/wyjście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 ps. dziecią neostrady precz Zobaczyłeś bara z "Dzieciom neostrady precz" i teraz to wypisujesz a nawet nie wiesz co to jest. Nie chodzi tu o to że ktoś ma neo. tylko o to że jakiś dzieciak dostaje neo. od starych i wchodzi na fora, stronki i na nich spami, pisze bezsensowne tematy itp. czyli lamer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 ja tak mialem jak probowalem serva na Tibi postawic. nie mam neostrady, ale mam zmienne ip. jak dam no-ip.com to stronka hostowana WebServem dziala, ale jak ktos chcial wejsc na server to kupcia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzak Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 OTs da sie postawic na neo bo jus miałem!!!! Wystarczy w plikach z OTS do TIBI wpisuwac obecne ip neostrady a dla koles dawac no-ip a jus wiem jak to chyb zrobic bo ja mam tylko port 80 odblokowany moze na nim da sie na OTS działało na porcie 80 :P jak nic nie zadziała to pozostało mi HAMACHI :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Maja 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Może damy na stronie głównej napis: To nie jest strona o Tibii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Gnysek: on napisał w pierwszym poście, że chodzi o serwer do ECLIPSE, nie TIBII. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Ja tylko dalem przyklad, a luzak sie rozgadal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzak Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Ja sie ni rozgadałem a tak po za koncymy temat bo Wiem co i jak z tym Wszystkim :P Wystarczy by serwer chodził na porcie :80 TYle:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Maja 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Gnysek: on napisał w pierwszym poście, że chodzi o serwer do ECLIPSE, nie TIBII. a fakt, tak to jest z szybkim czytaniem, tylko oplotę wrozkiem tekst, zobaczyłem temat jak na neostradzie postawić serwer, zobaczyłem słowo tibia i skojarzenie gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Musisz odblokować port w routerze i odblokować firewall'a i to na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Sprawdzaj następnym razem daty tematów, bo to było pół roku temu. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi