programista Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Od jakiegoś czasu bawię się muzą. Są to co prawda początki, ale prosiłbym o jakże cenne na tym etapie wskazówki ;) : Feat Czaras- Blue Road Story Of Weridian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 heh pierwszy utwór odbieram jakby klawisze grały swoje i gitarka swoje, co mi daje niemiły efekt.... (ale plus bo blues :P ) no a drugi utwór(Story Of Weridian) to ładnie instrumenty współgrają, trochę mało rozbudowane i skrzypce(jeżeli są to skrzypce) chciałoby się żeby dłużej grały, ale lepiej niż pierwszy utwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Zgadzam się co do pierwszego utworu. Nie wyszło to najlepiej :( A Story of Weridian miało być z założenia proste. Od razu pisałem tylko na dwa instrumenty. Z tym, że faktycznie trochę przy krótkie. Anyway, dzięki za opinię... jeszcze popracuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Ćwicz, ćwicz - to wskazówka. I zmień te sample, bo ich jakość jest naprawdę słaba :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Jeżeli chodzi o ćwiczenia to oczywiście się zastosuję ;) Co do sampli: o ile w wypadku blues-a akurat z jakości sampli jestem zadowolony (gitara life nagrywana), to w drugim kawałku faktycznie jest już gorzej. Niestety dobre sample to dość spory wydatek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 A czemu akurat Blue road? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Blues :D. No ale jakoś(ć) nie zachwyca, MIDI - niskiej jakości na dodatek - bolą swoim mdłym charakterem. Na domiar złego całość brzmi nierytmicznie, a gitara jakby nienastrojona... Drugi utwór wymagałby lepszej kompozycji, bardziej przemyślanej i niejednostajnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Heh... Prawda boli jak to mówią :]. Dzięki za komentarz... Postaram się poprawić w następnych kawałkach ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Sorry za doubleposta, ale małe odświeżenie tematu. Ostatnio cierpię na eee... kryzys twórczy(?). Więc nagrałem dwa stare,krótkie utworki (piano solo): http://www.box.net/shared/qkxsmrjumz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ładne jak na jeden instrument. Jest postęp. Co z tłem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dzięki za pozytywną opinię ;P O tle nie myślałem szczerze mówiąc... Postaram się coś dorzucić jak tylko uporam się ze szkołą i paroma kawałkami, które musze skończyć w niedługim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Mały refresh (kolejny double post, jea). Nowy utworek, zaklepany już niestety ;( : http://www.myspace.com/naturalsymphony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Ćwicz dalej, no co dalej powiem, kompozycja już się trzyma jakoś, teraz tylko szlif - a to będzie jeszcze trwało ;). Oczywiście nad brzmieniami też trzeba równolegle pracować (chociażby majsterkować przy obwiedniach, żeby brzmiało bardziej płynnie i ogólnie - mniej sztywnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Evil Toys Krótki utworek co by wątek nie umarł : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Koncepcja fajna, na pierwszą część fragmentu widać, że miałeś pomysł. Natomiast druga jest bardziej w stylu "nie wiem, co tu dać, więc niech będzie to" - przy czym niskie tony mimo wszystko fajnie brzmią ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi