kamcio540 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 potrzebuje grafika który by zrobił tłe menu z napisem MySkate I i pod spodem ludzik w zielonej koszulce niebieskich spodniach i szarych butach który robi 360 flipa wymiary : 640 x 480 tło : niebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 nie wiem jak się robi 360 flipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 nie wiem jak się robi 360 flipa http://www.youtube.com/watch?v=05kM-FR2N5E O tak :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 odswieżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Nikt ciebie na poważnie nie weźmie po tym twoim beznadziejnym popisie grą o tym lataniu deską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 ma byc obrót deski na 360 i w ogóle z decha ma byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Dobry ten no 360 flip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Spróbuję coś wykombinować ale nie licz na 100 procentową pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Cienkie, ale moge poprawić LINK https://gmclan.org/uploader/4890/DK.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 nie no ######ste stary, nie ma co poprawiać :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Chłopcze nie rób se jaj. Wersja 2.0. https://gmclan.org/uploader/4890/default_20blue.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Kiedy można oglądnąć jakąś wystawę twoich dzieł sztuki? Nie mogę przegapić takiej okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Nie śmiejcie się z niego... Nikt nic innego nie zrobił, a on chciał po prostu pomóc... Skoro umiecie lepiej, dlaczego nie zrobicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Jak dla mnie idealnie jak dla Kamcia540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Trzeba mierzyć siły na zamiary twórców. Np. Kamcio niewiem czy zrobi jakiś HIT. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 kamcio sam nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Ja nic nie sugeruję ale nie lubię takich "kontrastów" w grach, np. CTRL całkiem niedawno napisał dyzmakenowi że nie dostanie ładnych Spritów dziewczyny ponieważ nie pasowałoby to do bazgrołów. Nie obrażaj się Kamcio bo tylko taki przykładzik dałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi