Mentoss Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Bardzo prosty inwentarz przyczepiony do viewa z opcją chowania. Wszystko zawarte w 1 obiekcie, parencie i ikonce chowania. EDIT: pliki: - (...) zawartość: 1 folder skompresowany zip. |-1 plik 'inv8.gmk' - wersja z GM 8.0 LITE |-1 plik 'inv7.gmk' - wersja z GM 7.0 LITE |-1 plik 'Jak dziala kod.doc' - dokument tekstowy Word'a wyjaśniający działanie kodu i całą ścieżkę myślenia potrzebną do stworzenia tego EQ W planach mam: - Quicksloty, - Właściwości i wymagania obiektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Item 2 nie ma parenta. Kod nie sformatowany, o tyle dobrze że są komentarze. Nie da się odłożyć itemka. Patrząc na kod: Sporo kodu, a właściwie tak prosta rzecz. Możesz to urozmaicić, dodawanie do ataku, defa, czy max udźwig gracza, nie sądzisz? Btw. takie inventory to w poradnikach jest ( działa tak samo ). Daje 2,5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Uaktualnienia w edicie posta głównego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mi tam się podoba 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 dzięki... mam zamiar jeszcze zrobić itemy zajmujące więcej niż jedną kratkę, ale to później. Teraz się quickslotami zajmuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek1248 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Kolego, gdzie niby te quicksloty :unsure: ? Minęło kilka lat, a tu pustka. Nie ukrywam, miałem duże nadzieje, że wreszcie znalazłem przykład ze wszystkim, czego potrzebuję, a tu... nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Kolego, gdzie niby te quicksloty :unsure: ? Minęło kilka lat, a tu pustka. Nie ukrywam, miałem duże nadzieje, że wreszcie znalazłem przykład ze wszystkim, czego potrzebuję, a tu... nic. Ale ty zdajesz sobie sprawę, że Mentoss od trzech lat nawet nie wchodzi na to forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek1248 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 No tak... Racja. A szkoda, bo gdyby człek się wziął do pracy, to byłby to całkiem-całkiem przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi