Cekol Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 przedstawiam wam oto moje nowe demko mojego projektu :P Nie obawiajcie się że to wirus albo coś ściągajcie i oceniajcie :P Może się troche ścinać ale warto ściągnąć sterowanie: wsad-chodzenie e-podnoszenie broni lub upuszczanie f-wciskanioe przycisków itp. można mieć tylko jedną broń hasło do pierwszego przycisku:123456789 :D Reszty powinniście się domyślić oto link:Gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 no to to ja rozumiem dobry dżwiek dobra grafa ogólnie git ,szkoda ze to demo bo bym se chętnie pograł :) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Fajnie się gra. :) Czekam na pełną wersję. Jakoś wytrzymam tę jedną broń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Cekol robiłeś gierke sam czy z jakiegoś przykładu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 sam wszystko sam :D oprócz pioruna którego tam jeszcze niema :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Jest tam pare efektow, wydaje mi sie nie jego autorstwa. Po za tym sterowanie jest wg mnie strasznie uciazliwe, jak wyrzucilem bron na sciane to bylem bezbronny ;d wpisywanie kodu zrobione w zbyt banalny sposob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Chodzenie jest do bani, i zrób że zamiast kursora jest jakis celownik. Po zatym moze być. (dzwięki z CS kolega wykorzystał) =^-^= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Dobra giera, ale powinienes tez zrobic zeby kolesie cie mogli tez uslyszec. Zabilem jednego kolezke przy drzwiach drugi nawet nie pierdnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Jest tam pare efektow, wydaje mi sie nie jego autorstwa. o jakie efekty ci chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Dobra to tak. Czemu przez niektóre ściany da się przejść ? I czemu taki mały room - nie da się nawet postestować zbytnio gry... Przeciwnicy troche dziwnie się na dodatek zachowują jak cię zauważą a zwiejesz im. Narazie tyle - zrób większą plansze to będzie można o tej grze powiedzieć więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Ja tak dobże gier jeszcze nie robie i się nad nich robieniem tak dobże nieznam. Skrypty są trudnawe :( A tak wogule mo mam pytanie : Co trzeba napisać aby : W danym miejscu(X,Y) Jak cię znajdzie jakiś obiekt(np:Wróg) To jeśli ten (Wróg) ma wariables(widzi=1) To aby jakiś inny obiekt(np,wróg2,albo self)ustawił sobie wariables(widzi=1)?? Wiem że pewnie totalnie mnie nin ozumiecie ale postarajcie sie mo odpowniedzieć Dobra poradziłem sobie już :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Ja bym trochę zmienił obrażenia, kilka razy pakowałem z shotguna w kolesia z najbliższej odległości żeby umarł, wrogowie tak samo jeden strzał -1 HP. Sterowanie fakt spaprane, co nie oznacza że nie da się tego poprawić. Mógłbyś zrobić coś takiego że jeśli jeden z wrogów mnie widzi i strzela do mnie to reszta zaczyna też strzelać . Demo może być. P.S - 100 post :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 No to tak drzwi sie troszke trzesą przez jedno miejsce w ścianie moge przechodzić inteligencja wrogów do bani zrób naprzykład że jeśli dzwiek shotguna się włączy to wszyscy wrogowie lecą w te strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Dobra zrobiłem modyfikację mojej gry. Można ją terza ściągnąć tu:[guzik] Dożo n niej pozmieniałem i poprawiłem bugi oprucz 1. Drzwi się nadal trzęsą :] bo niechce mi się ich poprawiać :P I jak to ściągniecie to proszę abyście to OCENILI :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Jak przejść przez te drzwi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 yyy Zapomniałem powiedzieć :( : enter_używa się przycisków,dzwigni,itp A chasło do poerwszycz dżwi to: 123456789 chuba domyślicie się jak wygląda przycisk: lampka czerwona ub zielona tlus mały guziczek i pierwszy pszycisk jest na (czerwonym kontenerze) i na shift się biega :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 To napisz może wszystkie informacje o grze w game information bo tam pusto. EDIT Gry nie idzie zrestartować jeśli cie zabiją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 dopiszę A teraz controlsy: wsad-chodzenie e-podnoszenie broni i jej upuszczanie enter-używanie przyciskow,dzwigni,itp. shift-bieganie lpm-strzelanie :P Gry nie idzie zrestartować jeśli cie zabiją. To trzeba wyłączyć i włączyć grę ponownie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 No i tak nie powinno być gra powinna albo sie restartować albo wracać do menu albo powinien być przecisk dzięki któremu gre zrestartujemy gdy schodziłem w dół tych ludków niebyło widać i dobrze by było gdybyś gdzieś dał objekt np. kartka i gdy naciśniemy enter to pokaże nam kod do bramy byłoby dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 nom, to jest wielki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Popracuję jad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi