Czarny Ass Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wiecie gdzie znaleźć Wine? Ale taki, że do ściągnięcia w Windowsie. Chodzi o to, że mam komputer z windowsem i laptop z Linuxem (może znacie temat z zawirusowanym laptopem?:P) i chce na pendrive wgrać wine`a i przełożyć go na linuxa, ale niektóre linki są tylko na Linuxa bo nie mają http:// tylko atp://, a na linuxie nie ma internetu. Wie ktoś gdzie ściągnąć wine, żebym mógł go przełożyć na pendrive`a i zainstalować na Linuxie? Tak abym nie musiał pobierać tego na linuksie. EDIT: A da się np. podłączyć komórkę do laptopa i mamy neta, bo na komórce jest? :D Jak tak to jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 http://www.winehq.org/download/ ? Co do pytania z edita -> oczywiście że się da. Telefonem do kompa i potem w programie do obsługi telefonu wywołujesz połączenie. Raczej nie do zrobienia na Linuksie. Możesz też przez bluetootha połączyć, Linux powinien mieć stery do połączenia przez neta przez komórkę z bluetooth, ale to powodzenia z tymi super transferami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A, zapomniałem dodać, że mam Ubuntu 7.04. No tak! A w archiwach są pliki dla mojej 7.04 ale bez potrzeby instalacji przez neta. Dzięki Marmot! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abażur Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 7.04 - świeża wersja, starszych nie mieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 @UP To co powiesz na to?! Mam DOSa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 7.04 - świeża wersja, starszych nie mieli?a co sie zmieniło w nowej wersji? -_-? dodali parę programów do standardu i tyle? IĆ pan w... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi