Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Dla mnie te wody niczym się nie różnią ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 lol, ta woda którą zrobił blackmaul to z 3-4 kliknięcia w GIMPie. będziecie się o teraz o taką pierdołę kłócić? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Plagiat! Btw. ja czasami mogę wykonać jakiegoś spritka czy animka =) Potrzebny mi tylko szczegółowy opis albo szczegółowy projekt tego cośka =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 A ja mogę skombinować jakieś tło lub logo, tutaj parę próbek: http://s73.photobucket.com/albums/i239/mar...=sygnatura1.jpg - moja stara sygnatura, fotka była na licencji GPL ;p http://s73.photobucket.com/albums/i239/mar...current=tlo.png - takie sobie tło, efekt zabawy, nic zamierzonego http://s73.photobucket.com/albums/i239/mar...urrent=logo.png - graficzka do instrukcji, którą zrobiłem na potrzeby mojej gry do ligi 24, przerobiona fotka na licencji GPL http://s73.photobucket.com/albums/i239/mar...urrent=logo.jpg - logo które kiedyś robiłem do strony na informatykę, grafiki z google.pl bo i tak nie mam zamiaru tego wykorzystywać w niczym większym http://s73.photobucket.com/albums/i239/mar...rent=logo-1.jpg - logo które robiłem kiedyś dla Wolfoxera, na którym w zasadzie trenowałem robienie logosów. http://i73.photobucket.com/albums/i239/mar...l/2D/sygnat.jpg - jeszcze inna sygnatura, robiona na szybko, grafika znaleziona na stronie akcji FRONT WYZWOLENIA ZWIERZĄT. EDIT: Oczywiście muszę znać dokładne wymiary, kolorystykę, jak to ma wyglądać, obrazki na jakiej licencji mogę wykorzystać itd. żebym wiedział co robić w ogóle xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Szukam grafika, który będzie ze mną wspópracował (chodzi mi o pomoc w robieniu grafiki postaci w widoku izmoterycznym, znowu, bo 3d nie wypaliło), albo przynajmniej jakiś kursa, jak rysować postacie wwidoku izometrycznym. Kontakt ,a PW lub mój numner aqq 4529356. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Potrzebuję grafik do przeglądarki(zdjęć, internetu, plików itd.) GG: 1866427 mail: gamehouse@tlen.pl P.S Jeżeli jest to możliwę proszę admiów o przesunięcie do tematu "szukam grafika". Robi się =) Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoooB Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 :construction: Potrzebował bym grafika (2D, z góry), do gry osadzonej w pszyszłości :alien: (Kkosmos, statki kosmiczne, potwory, planety) :thumbsup: Kontakt pod GG: 9209860, albo skype: Indrycho No dobra ciekawe czy ktoś się znajdzie - zauważy ten tekst;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Potrzebuje grafiki bramki od przodu wymiary 300x200 oraz grafiki pucharu 70x100 GG 1191742 tlen: tomoex@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 komu zrobić rózne grafiki moge robic w kazdej chwili :) . ToMoEX moge ci zrobić bramke o wymiarach 300x200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 No dobra ciekawe czy ktoś się znajdzie - zauważy ten tekst;) Ja to zauwazylem :jezor: komu zrobić rózne grafiki moge robic w kazdej chwili :) . Zrob mi samochod - Opel Calibra: Posiada: *spojler *kolor pomaranczowy *jakis fajny wzorek *dokladki, przedluzona maske *przyciemnione szybki *karbowana maska *szyberdach *wlot powietrza na masce Widok: od gory Rozmiar: 128x96 (cos kolo tego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 @mr_max: Jakiego używasz programu do tworzenia grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 rózne używam np. Jasc Paint Shop Pro 8 i jeszcze inne Hehe nieraz robie w paincie bo w nim długo robilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 rózne używam np. Jasc Paint Shop Pro 8 i jeszcze inne Hehe nieraz robie w paincie bo w nim długo robilem. Zaprezentuj coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Tomoex jak byś chcial ta bramke to możesz ja zobaczyć tu sam robilem to w paincie naprawde he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Jakiś ten dół taki lewy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 oraz grafiki pucharu 70x100 A coś takiego ToMoEX: Puchar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Ta grafika pucharu jakaś taka mało ciekawa. dobra ciekawe czy ktoś się znajdzie - zauważy ten tekst;) Ja to zauwazylem Ale ty jesteś odkrywczy... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 No dobra ciekawe czy ktoś się znajdzie - zauważy ten tekst; zauważylem ten tekst Tomoex nie wiem czy ci sie spodoba ale tu masz puchar a tu masz bramke he he sam to rysowalem w paincie. Kto uwieży że to sam narysowalem w paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Kurka wodna... to jest... ws... wspaniałe! W sumie mówi się lepszy rydz niż nic. Jestem niewierny i nie wierzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Dangon nie wiem czy ci się spodoba ale tu masz to co zamawiales u mnie Opel Calibra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Kto uwieży że to sam narysowalem w paincie. A co trudnego w narysowaniu czegoś takiego w paincie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Dangon nie wiem czy ci się spodoba ale tu masz to co zamawiales u mnie Opel Calibra :D :mellow: Cholera, jeśli to jest Opel Calibra to hardcore niezły. p.s Domyślam się, iż wzorowałeś się na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Holera nie jestem asz takim grafikiem to black zrób lepszego :] Ja to robilem okolo 5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Holera nie jestem asz takim grafikiem to black zrób lepszego :] Ja to robilem okolo 5 min. A kto kazał ci się spieszyć? :) Możesz robić i dwie godziny, ważne żeby potencjalnemu klientowi się podobało :). I może zainwestuj w lepsze oprogramowanie niż Paint ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 zaraz wam coś pokaże :) Edit:Te autka ja sam narysowalem w paincie naprawde :) Autko 1 a tu takie samo autko 2 ale troche sie rózni powiedcie które lepsze i ocencie.Sam je rysowałem nawet się nie przyglądałem innemu autkowi i rysowałem to autko 25 min w paincie. :) :) :) Bym jeszcze pare żeczy poprawił ale mi sie narazie nie chce ale poprawie może jeszcze dzisiaj. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 A mogę ja się pochwalić moimi pracami z painta? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Proponuję zassać oprogramowanie do grafiki wektorowej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Tymon pokazuj swoje prace w paincie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ^_^! Akurat wrzucę tylko te które mam "online". Są tu też animacje. Sweet! Ten smark mi się najbardziej podoba! :D Sprity: Patrysław i Dawidsu Glut Fikuśny - ruch Fikuśny - stoi ZeeBee - ruch ZeeBee - stoi (z czapką) ZeeBee - stoi (świąteczny) Tilesety: Invers - tile #1 Invers - tile #2 Invers - tile #3 Line: Mech Turtle ??? (jakaś dziewczyna z ZeeBee) Logo Invers'a: Invers - logo Inne: Sunshine Boy with flower I jeden font: Invers - font Tyle, trochę mało. Może kiedyś wszystko co mam zuploaduje. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Fajne :D Ale szkoda że nie skonczyles gierki Invers :( zapowiadała sie fajjnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi