Arekadiusz Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam! Mam pytanie: Robię edytor plansz z funkcją zapisu, tak jak podał mi Marek.S w tym temacie. Czy dałoby się zrobić tak,że gdy w edytorze stworzę obohater na obiekcie osciana i po przyciśnięciu na guzik zapisz do pliku tekstowego zapiszą się wszystkie obiekty, oprócz tych które są stworzone na ustalonym obiekcie np. osciana? EDIT: Mam jeszcze jedno pytanie: Jak sprawdzac czy plik tekstowy o podanej nazwie istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Pewno w stepie otwierasz, bo pisze ze za duzo plikow na raz chcesz otworzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Nie nie w stepie. A tak pozatym to już działa ^_^ Ale mam jeszcze dwa problemy. Są one w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Sprawdza czy plik istnieje: GML file_exists(fname) https://gmclan.org/index.php?wiki=article&zm=56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 OK dzięki M@ILOSZ . Pytałem już o to w innym temacie i dostałem odpowiedź ale dzięki za dobre chęci :D A co z resztą pytań?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi