Frakus Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mam zamiar zrobić sieciową strategie multiplayer. Gra będzie oparta o 39dll. Z programowanie sobie poradzę. Udało mi się nawet stworzyć lobby w oparciu o .php które umieściłem na LINK(Polecam stronkę). W razie problemu przez hamachi. Szukam osób, które chciały by pomóc w pomyśle, oraz wykonaniu(grafika,muzyka). Na razie wymyśliłem, że gra będzie przypominać coś w rodzaju Europa Uniwersalis, Cywilizacji lub Leanderlandu z automatycznymi bitwami .Z tym, że inne realia fantazy lub niby średniowiecze(nie historyczny, a wymyślony świat, ale bez ras). Chętny proszę o kontakt na forum lub gg: 5964262 ew. e-mail: adrianpieper@o2.pl Oczywiście nawet najmniejsza wykorzystana pomoc będzie uwzględniona w cred. Lenderland <- moja pierwsza gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 A co konkretnie chcesz? Btw. Słaba gra... 4000 post! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frakus Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Konkretnie to ludzi, którzy mają dobre pomysły lub lubią tworzyć grafikę, ale nie potrafią lub nie chcę zrobić gry samodzielnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja lubię tworzyć grafikę oprócz hudów. Niektórym się podoba niektórym nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frakus Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mógłbyś podać jakieś przykłady grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 HUDy to inaczej GUI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frakus Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Uaktualniam dane o grze: Mapa jak w cywilizacji Realia zbliżone do średniowiecza Każdy gracz może stworzyć unikalnego lorda wraz z żołnierzami, których następnie będzie mógł szkolić (wybór uzbrojenia, a także dodatków jak pelerynki, herby itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi