Bosu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Żeby stworzyć obraz płyty (do iso.) trzeba zgrać pliki z płyty gry czy te zainstalowane? I jakie to pliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Tak w ogóle to nie rozumiem o co Ci chodzi. Chodzi ci o zgranie płyty do pliku iso? Jak tak, to bierzesz byle jaki program do nagrywania i tam masz opcję nagrywania do obrazu płyty, albo (np. w Nero) zmieniasz nagrywarkę na Image Recorder czy coś takiego i kopiujesz płytę tak jak z płyty na płytę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 no, oto mi chodzi. Czyli biorę takiego np. Alcohola 120 %, odpalam kreator, zgrywam wszystkie pliki z płyty na kompa i już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 bierzesz alkohol 120%, pijesz i jesteś pijany, a potem bierzesz i klikasz utwórz obraz płyty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Z tego co wiem to Nero zgrywa do .nrg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 @Pieter - 120% to by cie zabilo instant : O Nie zdazyl bys sie upic. Alcohol 120%/Daemon Tools =/= Nero/programy do nagrywania plyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Poxi, w alcoholu da się zrobić obraz płyty, i nawet omija zabezpieczania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 @Pieter - 120% to by cie zabilo instant : O Nie zdazyl bys sie upic. Alcohol 120%/Daemon Tools =/= Nero/programy do nagrywania plyt powerISO ftw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ISO Commander ftw :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 alcohol 52% <_< i klikasz stwórz obraz płyty, NIC NIE ZGRYWASZ NA DYSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 dobra, zrobiłem obraz płyty i załadowałem go na wirtualny dysk. Jednak gdy odpalam grę (S.T.A.L.K.E.R- Cień Czarnobyla) wyskakuje że dysk nie jest oryginalny (czy coś w tym stylu). Jak ominąć te zabezpieczenia? Plik obrazu robiłem Alcoholem 120%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Takie pytania na takim forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Od razu pisze że nie jest to torrent tylko pożyczyłem tą grę od kumpla (pewnie nie uwierzycie)! Trzymam ją już prawie miesiąc więc czas ją zwrócić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 dobra, zrobiłem obraz płyty i załadowałem go na wirtualny dysk. Jednak gdy odpalam grę (S.T.A.L.K.E.R- Cień Czarnobyla) wyskakuje że dysk nie jest oryginalny (czy coś w tym stylu). Jak ominąć te zabezpieczenia? Tak to jest jak chce się łamać prawo, a się nie wie jak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 stalkera nie użyjesz pirata, miałem oryginała od wujka jak był na Ukrainie z żoną to sobie kupił xD nawet spolszczenia nie mogłem zainstalować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 kurde, szkoda bo fajna gierka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Robienie obrazow plyt, ktore nie naleza do ciebie podpada jednak jako lamanie prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Robienie obrazow plyt, ktore nie naleza do ciebie podpada jednak jako lamanie prawa.co ty, adwokata grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dobra. Nie aktualne... Zamówiłem sobie gierkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi