GoobMan Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Czy zna ktoś z was jakieś fajne Sci-Fi MMO? Szukam takiego które byłoby darmowe(albo płatne jednorazowo), takiego połączenia symulatora lotu z shooterem. Macie jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 może ten Dark Orbit onetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoobMan Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 bardziej interesowały by mnie pc'towe, takie w klimatach sci-fi, a nie fantasy sci-fi patrzyłem po necie, ale większość to bety albo nawet jeszcze w produkcji coś w stylu eve online tylko bardziej shooterowa (o strzelanie statkiem mi chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 taikodom? air rivals? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Kiedyś grałem w star sonat(a?). Grafa 2d i do tego dość słaba, ale możesz polatać i się postrzelać. Mało zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoobMan Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 grałem kiedyś w air rivals ale nie przypadła mi do gustu, a uważam też że w grach smmo grafa nie powinna być zbyt słaba(mimo tego że to mmo) i powinna być na poziomie bardzo dobre 2d lub średnie 3d http://www.blackprophecy.com/ to było by idealne ale jest tylko closed beta (pojęcia nie mam kiedy premiera) lepsza taka grafa niż w sweet games Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Obejrzałem sobie trailer z black prophecy. Naprawdę ładnie się prezentuje. Zagrałbym :P . Poinformuj jak będzie premiera (jeśli śledzisz newsy na bieżąco). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Grałem kiedyś w WarpFire. Fajne, kupujesz lasery, wykonujesz misje, kupujesz bomby (te najlepsze nazywałem atomowymi :D), zbierasz minerały, wytwarzasz nowe (zabawa w alchehika :P) , zakładasz klany. Polecam. Teraz w to aktualnie nie gram ale może się skuszę, bo mi ten temat przypomniał o tej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jumpgate Evolution i MMOFPS Neocron Evolution, ten drugi płatny na pewno, ten pierwszy nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 StarTrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Vendetta Online. Spokojna, 'ambientowa' gra mmo gdzie poza lataniem i walką w dużym stopniu towarzyszy handel, polityka, czy pozyskiwanie surowców. Kiedyś była darmowa ale obecnie trzeba płacić kilka $ miesięcznie. ; o Ogólnie nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Anarchy Online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 tam niema statkow, ale jam masz abonament to masz mechy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi