Shumix Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Chcę, żeby liczyło ile razy przycisnąłem klawisz, ale w innej grze, najlepiej, żeby program działał po cichu na pasku powiadomień(prawy dolny róg ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 GML window_set_visible(false); tekst=keyboard_string liczbaa=string_count(tekst, "a") ... show_message("wdusiłeś A "+string(liczbaa)+" razy!") Tego musisz użyć, dostosuj sobie. jak nie działa to trzeba kombinować z keyboard_check_direct btw, czasem nie chcesz keyloggera napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Do działania w zasobniku będzie Ci potrzebny DLL (ostatnio ktoś tu podawał). A kiedy okno jest niewidoczne potrzeba użyć keyboard_check_direct. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shumix Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 chcę zobaczyć ile w grze ciskam razy taki myszometr nie keylogger :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 No to jak już pisałem - DLLa potrzebujesz (http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=208273). A do sprawdzania klawiszy to keyboard_check_direct. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi