Madness Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Szkoda, że nie wycieniowane, wtedy by nie wyglądało tak jak cytuję pabla ,,materac wodny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Mi się tam podoba :) Takie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Tak jak mówiłem stare :D Jeśli ktoś chce to sobie pocieniuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Same kontury w porządku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Kisi się na dysku i się marnuje... może komuś się przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 boskie itemki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 zbroje i hełmy! boskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Naprawdę zacne ale i tak nikt tego nie użyje bo "darmowe" chociaż i tak żadna gra tego nie ma. Ale mi logika :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Jakoś strasznie niespójna ta grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Poustawiaj to jakoś po bożemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Dałem to tylko jako przykład jak to może stać, robiłem to na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Sie tam sracie.. Chłopak sie starał z grafą a jeśli komuś się leni żeby wziąć gotowe, skopiować i poukładać to jego problem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi