Młody Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Raperr w czym ty robisz te grafiki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 MS Paint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Raperr w czym ty robisz te grafiki ? Głupiś. Ściąga z neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 I udostępnia jako swoje ? Bez sensu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Raperr robi grafiki w MsPaint, a obrabia je zboczeniec w Gimpie. I zapamiętajcie jedno raperr nie kradnie grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Jezusmaria.avi Czy nowi użytkownicy muszą być tacy głupi? Oh, sry. Czy 11 latek powinien mieć dostęp do internetu? Raperr w czym ty robisz te grafiki ? Czy to ma jakieś znaczenie? Głupiś. Ściąga z neta. I udostępnia jako swoje ? Bez sensu ... Ten post już bardziej oczywisty nie może być, wygogluj sobie "Młody" ironię. A więc kapitan oczywistość znów uratował świat. Niestety niektórych trzeba informować indywidualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Latający w kosmosie kot srający tęczą czuwa nad moją osobą... Dziękuje ci kocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 I udostępnia jako swoje ? Bez sensu ... *Ekhem.* Mam pytanie... Mianowicie... Czy jesteś idiotą? :) Edit: Ajj. Źle się zachowałem. Wybacz za idiotę. Po prostu nie wszystko co przeczytasz / usłyszysz / zobaczysz musi być prawdą :) W żadnym wypadku nie jesteś idiotą. Ja jak miałem 11 lat też wiele razy się myliłem. Tak. Wygląda to jakbym ci matkował ale po prostu jestem uprzejmy ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Nie zrozumiałem tej ironii <_< . Tak w ogóle to co ma mój wiek do rzeczy ? Popatrz się na siebie , zrobiłeś złożoną wypowiedź , tylko po to by powiedzieć mi "Jesteś debilem , tamten post był ironiczny !" , ośmieszając się jednocześnie . Wyobraź sobie , wiem co to ironia . *Ekhem.* Mam pytanie... Mianowicie... Czy jesteś idiotą? -Tak , jestem idiotą , jeśli idiotą można być od samego niewyczucia ironii . Zachowajcie te wasze "śmieszne" żarty dla siebie... Latający w kosmosie kot srający tęczą czuwa nad moją osobą... Dziękuje ci kocie - raperr , jesteś mistrzem riposty ;). @Edit - dużo tej ironii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ha! Wyobraź sobie że przeprosiłem cię nie na żarty. Upieraj się dalej skoro tak lubisz teorie spiskowe ;x Czasem pewne słowa lepiej zmilczeć. Poprawiłem się i skreśliłem 'idiotę' więc nie ma się co oburzać. Z resztą mój post dotyczący grafiki był łatwy do zrozumienia i gdyby nie twój wiek (W twoim mniemaniu nic nie znaczący) mieliby pewnie temat na 8 stron GMClanowych cytatów ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 @Edit - dużo tej ironii Dosłownie w niej przebieramy :mellow: A graficzki dobre, z wyjątkiem tych ludzkich - ale dobrych ludzików do tds dawno nie widziałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Przeciętnego sprite'a top down nie jest trudno zrobić. Te lepsze wymagają większego trudu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 A takie sobie autka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Bardzo fajne fury ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 No, fajne fajne ale dachy (w szczególności radiowozu) wyglądają trochę jak rozciągnięty kawał płótna, albo za bardzo poobijane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Hmm, może zrobisz wersje nie poobijaną? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 raperr Maski niektórych samochodów są takie "pogniecione" tak samo dach radiowozu. Co nie zmienia faktu ,że są miodzio. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Takie miały być bo to poniszczone samochody które zrobiłem do gry o zombie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Tylko wiesz co? 5 aut jest za ciemnych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Jak dorobiłbyś cie rozwalone te same, to byłbym wniebowzięty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Tutaj macie resztę takiego miastowego tillseciku.. Tutaj macie jeszcze screena żebyście wiedzieli co do czego. @Bedziom Które są za ciemne ? Chyba nie chodzi ci o te co leżą na dachu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 A no tak :D Sorry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Trochę wyczyściłem autko rapera, kolory sami zmienicie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Wrzuć też wersję z białym tłem, bo pejnt spierdzielił grafikę, jak ją wkleiłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Mi się tam podoba, nie wiem jak innym, nie mam zastrzeżeń co do zrobionych grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 To duże... To z samej góry co ten gościu trzyma... Ja w podobnej, albo może nawet takiej samej pozycji oddaję mocz. Wybacz. Reszta ładna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ja też coś dam, stara grafika kilku pojazdów(używana w pierwszej części Dead End) Może się komuś przyda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Chciałbym taki materac wodny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi