blondi Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam,pracuje teraz nad,top down rpg(w przerwach nad tds ale znowu wróciła mi vena na rpg:))i potrzebowałbym grafiki otoczenia(roslinki,zwierzęta,kamole itp)oraz potwory,minimalny rozmiar to 36x36 a maks to 64x64(rozmiar tyczy sie potworów i zwierząt nie natury!): tutaj screen z projektu: [/b] mniej więcej w tym klimacie bym prosił o grafiki jeżeli chodzi i potwory mogą to być dowolnej maści: nie umarli orkowie inne humanoidalne nieważne,byleby ładnie wyglądały:) z góry dzięki za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 cos jak diablo tak?? nie umarli pisze sie lacznie a jesli o samo grafike chodzi zaraz cos narysuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 poprawiłem według mozilli xD wyszło że osobno:)i tak jak w diablo tylko że od góry:)czekam z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Może offtop ale gra jest dwujęzyczna, popraw please :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 taak, z tym że mozilla traktuje to jako dwa zupełnie inne słowa: -nie (zaprzeczenie) -umarli (czas przeszły, 3os., l. mn., "umrzeć") a nieumarli to przymionik (bądź rzeczownik). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 To rzeczownik, przymiotnik to by było brzydcy nieumarli. Co do grafiki, ja nie umiem nic robić, tylko pisałem do Mentoss'a. Kto robił tą grafike co masz teraz? Jak ty, to czemu nie zrobisz więcej? xD Jak dla mnie jest spoko, normalnie jak z almory ten ludzik wygląda Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ee.... Roki, to też przymiotnik. Jacy żywi ludzie są? Nieumarli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Blondi: nie podoba mi się hud :| - jest rozmazany Inni: nie - partykuła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 to lekcja polaka czy jak?? A co do grafiki cos mi nie wychodzi, jak narazie wyszly mi same zakrwawione deski klozetowe ktorych tutaj nie pokaze bo zgon XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Więc tak teraz zrobiłem grę w polskiej wersji :P Z polskimi znakami.Więc nie będzie ani w grze literówek ani dziwnych zwrotów(mam taką nadzieje).No i dalej czekam na jakieś grafiki i propozycje:<Przydałoby się coś xD EDIT: Więc mógłby ktoś pomóc mi z grafikami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi