wikku9 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ....Poprostu stara gra zręcznościowa którą zrobiłem na WFMi wygrałem ;p. Wirus Prawdziwy plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Co to za g**no ?? Przecież to nawet nie działa poprawnie, w ogóle !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zapomniałem:P L to latarka a gdy jesteś przy żarówce i naciskasz u to żarówka świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 możesz dać exe? (chciałbym sprawdzić co to jest, a gm-a już nie mam :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 https://gmclan.org/up5400_4_Ball3D.html Masz tu plik RAR (z EXEkiem oczywiscie :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jednakże, moja opinia nie zmieniła się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Najz... fajna by była minigierka. ja dorobiłem grawitacje i git ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ty zawsze do wszystkiego dorabiasz i poprawiasz. Może kiedyś pokażesz efekt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Na avatarze to ty? Oo Co do przykładu, ja mam wszystko czarne -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 @up Co do przykładu, ja mam wszystko czarne -.- Zapomniałem:P L to latarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dzięki xD Całkiem fajne, te kolce dziwne, wydawało mi się że ich nie dotknąłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kolce jak kolce, ale ten ruch... bania u cygana. Na avatarze to ty? Oo Niestety tak. (wiem, że chodzi o CTRL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nawet fajna gra... Przez ten dziwny system poruszania co krok się zabijam o kolce... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 to nie jest gra sami poruszanie sobie sami zróbcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 to nie jest gra ....Poprostu stara gra zręcznościowa którą zrobiłem na WFMi wygrałem ;p. Poprostu stara gra zręcznościowa stara gra gra Zamotałeś się. sami poruszanie sobie sami zróbcie Hahaha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja proponuje zamienić press na check i 45 na 5. łatwiej się obracać. if z>32 z-=1 //do stepa @roki: dopiero się połapałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi