Adamg1996 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam.... Mam mały problem z moim kompilatorem/kompem? ponieważ nie mogę skompilować kodu do *.exe (mam viste i TP 7.0), oraz nie działa mi żaden z trybów graficznych... Ktoś wie dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ja pod win 7 w ogónie nie mogę otworzyć TP, więc nie dziw się, że masz takie błędy na viscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Pierwsze już mi działa ale gdy probuję włączyć program z jakimś trybem graficznym to mi wywala error (coś 16-bit ///nie pamiętam////MS-DOS)? HELP?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zainstaluj DosBox i w nim odpal TP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ymmm... A jak w nim mam tp uruchomić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Eee... normalnie? Jak nie umiesz tego obsługiwać to trochę Googli nie zaszkodzi: http://forum.przygodowki.pl/programy-dla-g...i-programu.html . Zamiast gry odpalasz TP i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Yyyy... już sobie poradziłem , ale zostaje jeszcze problem : Niemogę skompilować plików w których użyłem wstawki assemblerowej... why?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi