baca Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. Mój problem polega na tym, iż zaczełem robić gry na komórkę i bym chciał na tym zarabiać. ale nie wiem gdzie bym mógł je sprzedawać, dlatego pytam się was czy znacie jakieś dobre serwisy, które kupują takie gry i nie oszukają mnie? Edit: Jeszcze chciałem się zapytać oto jak bym chciał zrobić grę Q3 na komórkę komercyjną to czy muszę mieć licencję od ID Software na jej dystrybucję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 no pewnie że musisz, jak być zrobił sobie Q3 komercyjnie to na drugi dzień byś miał niebieskich panów w drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Możesz gry sprzedawać na rynku, albo po prostu zrób swoją stronę z obsługą PayPal. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jeszcze bym chciał wiedzieć jak by ta gra nawiązywała do istniejącej gry (nie oficjalnie) ale pod inną nazwą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 To chyba zależy od tego jak bardzo by nawiązywała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Możesz gry sprzedawać na rynku, albo po prostu zrób swoją stronę z obsługą PayPal. ;) lub nielegalnie zebrać milion numerów tel przez jakiś scam a potem rozsyłać spam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 @Up: polać mu @topic: napisz do jakichś serwisów z telefonią. Najpierw pomyśl sam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi