Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Yo yo ! A ja jestem Prze_As, wcześniej znano mnie jako Woozie, ale zmieniłem nicka, bo nie był już trendy, cool nastolatkom by się nie spodobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A tera prawda o mnie: Wygrałem całą almorę! :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja też powiem pradwe ,robiłem was w konia nie jestem Świętym Mikołajem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 oo, prezentów nie będzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A Ranmus to Tuxman (nieśmieszny żart :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A ja to YXE :D A właściwie to tak średnio w to wierzę że Platyna to dziewczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ciekawe czy Platyna to dziewica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Martuś, pokaż cycki bo ziemniaki nie wierzą :/ Ciekawe czy Platyna to dziewica? wierz mi na słowo - nie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Oczywiście. Jestem informatyczką. Wyobraź sobie jak mogę wyglądać : D EDIT: Oj, chyba podważyłam gust Psysia :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ty Psychix i tak byś nie dostał prezentu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Hahaha.. przecież dzisiaj jest prima aprilis :P Niezły żart "Pani Platyno!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Gdyby to byl zart, to bys nie istnial. Martyna to twoja mama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Gdyby to byl zart, to bys nie istnial. Martyna to twoja mama. Taa jasne.. A ty tata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Uważaj, bo cię w pokoju uwięzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Hahaha.. przecież dzisiaj jest prima aprilis :P Niezły żart "Pani Platyno!" No shit sherlock ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Uważaj, bo cię w pokoju uwięzi. Prędzej w kurniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Poxi! Mówiłaś że nie masz nikogo innego ode mnie : ( !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dawidds, to nie tak! Nie wiem jak sie Kargul dowiedzial! Jestem Ojcem kargula i matka Cracka. Wut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dawidds, to nie tak! Nie wiem jak sie Kargul dowiedzial! Jestem Ojcem kargula i matka Cracka. Wut. Weź się tato :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nie wierzycie? To zgadnijcie czemu mnie nie było na zdjęciu ze zjazdu redakcji w wakacje w Szczecinie. ; ) To już wiem, kto był pod stołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 no co, Martynka dobrze uczynila swoją podstolna powinnosc, nie jej wina ze nie zdazyla na fote :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No wiesz co?! To już chamstwo i drobnomieszczaństwo. Koniec z nami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Martuś nie fochaj ;* bylo trzeba jakos im wytlumaczyc czemu zniklas ze zdjecia, a co ja klamac bede :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A ja wole kuzyna platyny niż martyne :C wygląda na dobrego metala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nom. Ma fajne wioslo : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Przypomniałem coś sobie, i przestałem się martwić o platynę :P Ale pewnie większość też się domyśliła a jak nie to fail :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Och jaki ty odkrywczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Poxi co to ma znaczyć? dlaczego mi nie powiedziałeś, że jesteś ojcem i matką?! : ((((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ale ja nie moglem/am sie zdecydowac : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 tak, szczególnie, że dziś prima aprilis :PPPPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi