Nikas Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 cześć! ojciec mi ostatnio zwalił router, zrestartował go tym przyciskiem z tyłu dobra, jakoś naprawiłem i necik jest na kompie stacjonarnym teraz mam problem z laptopem, ustawiam takie same zabezpieczenia (WEP) wpisuję hasło i dupa mieli mi, mieli i mieli tego neta i nagle wyskakuje, że nie może się połączyć co jest tego przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoobMan Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 jaki to router? diss, nie znam żadnego ojca który by z własnej złości wciskał reset na rutku,bo przypadkowo to raczejnie chociaż może: -hej, do czego służy ten przycisk z napisem nie dotykać? -nie tato nie dotykBUM chichi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 chciał okraść filmio, resetując tym IP :D router to TP-LINK W-8901G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Sprawdź/zmień hasło do sieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 zrobiłem to i dalej nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=453 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi