Czarny Ass Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Kuurrdee! Karta graficzna mi się zepsuła. Nie mogę niczego GMowego uruchamiać bo mi się wyświetla, że za słaba karta graficzna!!! Wcześniej mogłem, a teraz nie! Czy ktoś wie jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Zainstaluj sterowniki do karty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Ale cały czas wszystko działało, GMowe gry itp itd. Nagle przestały. Myślisz, że to sterowniki nawaliły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Ale cały czas wszystko działało, GMowe gry itp itd. Nagle przestały. Myślisz, że to sterowniki nawaliły? no a co innego? ;/ gdyby Ci się karta spaliła to byś tu nie pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Kuurrdee! Karta graficzna mi się zepsuła. Nie mogę niczego GMowego uruchamiać bo mi się wyświetla, że za słaba karta graficzna!!! Wcześniej mogłem, a teraz nie! Czy ktoś wie jak to naprawić? Kup nową karte ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 A tam kartę. Bez niej by nie pociągnął wgl. Po prostu poszukaj nowych sterowników, ew. przeinstaluj stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi