Easeful Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Mam zasrany problem z Counter Strike SOURCE. Kiedyś grałem i wszystko płynnie, ping bardzo malutki no i wiadomo jak to każdy - skusiło mnie na cheaty. Byłem zachwycony jednym cheatem, miał wiele funkcji o których marzyłem, toteż poszedłem na jakieś ruskie serwery i zacząłem ich tam wykaszać, co po jakimś czasie kończyło się banem. Pewnego razu gdy dostałem bana to CS:S bodajże wyłączył mi się, potem go włączyłem no i od tamtego czasu mam go zjebanego - ten serwer jak daje bana za cheaty to paprze przy okazji cs'a oszustowi. W czym problem? W tym że nawet jak dam "New game" to mam ping od 40 do 200 i lagi - normalnie W OGÓLE NIE MA ŻADNEGO PINGU NA LOCALHOŚĆIE. Wchodzę na mój ulubiony, polski serwer - kiedyś miałem ping 20 do 90 na nim, teraz: od 300 do 1200!!! I wszystko tnie, nawet jak na new game jest przez chwile to 40 to i tak tnie jakby były jakieś zaburzenia fps'ów, czy tych "rate'ów". Oczywiście reinstall nic nie dał. Sprawdzałem w rejestrze (chociaz malo prawdopodobne ze cos tam mialo byc) - czysto Sprawdzalem w configach - niczego podejrzanego, ale nie jestem pewien Podejrzewam, że są źle ustawione te rate coś tam fpsy i inne. Kiedys widzialem ze z tym rate mozna zmiejszyc ping w cs 1.6 więc w odwrotną stronę to też może działać, a cs:s konsole ma taką samą HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Na niektórych serwach kickują od razu jak masz za niski/wysoki rate, trzeba w konsoli np "rate 1000" a cheatów to trzeba umieć używać, a nie "stoje, tratatata, i wszyscy na planszy mają headshota." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 to, że na localhost nie masz pingu to normalne -_-. Net Ci szwankuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 hacki są złe i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 powiem inaczej - daję NEW GAME i gram z botami, nie ma żadnego zakładania serwera - zwykła gra Player vs CPU i nawet w tym mi tnie i są lagi omg EDIT: moze to wam cos powie: maxplayers set to 32 Heap: 256.00 Mb Parsed 359 text messages Couldn't find custom font file 'resource/HL2EP2.ttf' Couldn't find custom font file 'materials/vgui/fonts/buttons_32.vbf' execing config.cfg Can't use cheat cvar cl_upspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1. Can't use cheat cvar cl_forwardspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1. Can't use cheat cvar cl_backspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1. Can't use cheat cvar dsp_dist_max in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1. Can't use cheat cvar dsp_dist_min in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1. Can't use cheat cvar r_ambientfraction in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1. 2 CPUs, Frequency: 2.1 Ghz, Features: GenuineIntel SSE SSE2 MMX RDTSC CMOV FCMOV execing valve.rc execing server.cfg couldn't exec banned_user.cfg couldn't exec banned_ip.cfg Kod w konsoli po włączeniu cs'a - jakaś sieczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Może spróbuj przywracania systemu? Nie ma gwarancji że cokolwiek to da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Albo może ten "czit" zapisał coś w rejestrze :P ? Ja tak raz miałem, ale to nie były czity... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 usuń config ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 wszyscy wymyślają jakieś cuda wchodzi Pieter wali konkret i cs działa ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi