Micanser Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Chciałem spróbować stworzyć prostą grę z szachownicą. To moja pierwsza gra tego typu, jest mało rozbudowana. Chcę abyście ją ocenili. (raczej nie będzie mieć wysokiej oceny). http://rapidshare.de/files/20543932/Mini_Magic_War.exe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 zrób sobie moze konto na ovh.org i tam wgrywaj plik bo z rapida to ciezko sie ciagnie i wógle zwykle w kolejce sa ciekawsze pliki np. jakis film niz gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 grafika fajna ale pewnie nie twoja muzyka dobra ale po wiecej niz 3 min grania mdli gra jest dla 2 so wiec wiekszosc tylko właczy zobaczy i wyłaczy dobry pomysł lecz raczej jak zauwazyłem gra prawie (nie koniecznie z wielka róznica) zawsze skonczy sie remisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Fajny pomysł lecz mógłbyś dodać więcej możliwości ruchu i instrukcję. więc tak grafika 70/100 (trochę bolą oczy i mógłby być fullscren) dźwięki 60/100(prawie identyczne!) muzyka 80/100(fajna) klimat 90/100(postarałes się) grywalnośc 40/100(ech) -------------------------------------------------------------------- suma 340/500 oc 4- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi