Nikas Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Cześć! Ostatnio znalazłem w sieci naprawdę ciekawą stronę - goozex. Można tam zamówić za FRIKO grę np. na psp, ps2, kompa i inne Jak to działa? Przy rejestracji dostajemy 1 trade token i 100 pkt na grę, żeby zdobyć kolejne punkty musimy wystawić swoją grę, a żeby zdobyć trade tokeny np. zaprosić przyjaciela. Można oczywiści również kupić owe rzeczy, ale jak kto chce. Jak zamówić grę? Wybieramy sobie tytuł który chcemy, klikamy CHCĘ! i czekamy w kolejce ( możecie zaznaczyć czy chcecie grę w pudełku, z instrukcją itp. czy wystarczy wam np. sama płytka ) Nook, a gdzie haczyk? Nie ma! Ja zamówiłem sobie grę z psxa, gta 2 ( potrzebowałem do ps2 żeby odpalać kopię ; p, ale w sumie to mogłem zamówić jakąś grę na psp albo właśnie plejkę 2 ; p) A, no i jeszcze jedno: GRY SĄ UŻYWANE, choć nie zawsze przecież jak zamawiasz grę na ps3, lub jakąkolwiek inną platformę która dopiero co wyszła, to możesz także dostać owiniętą w folię i pachnącą świeżymi bułeczkami gierkę :) A więc rejestrujcie się i zamawiajcie gry, na pewno coś ustrzelicie :) www.goozex.eu POWODZENIA!! dla wszystkich niedowiarków, dodaję zdjęcia: btw. dzięki cirnoszku :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Czyli na tej stronie można się wymieniać grami, ale dostajemy 100pkt gratis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Czy wysyłka też jest darmowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Chyba za wysyłkę płaci ten co wysyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Jeśli kurierem to pewnie 15 złociszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 za wysyłkę nic się nie płaci, chyba, że oczywiście sami wysyłamy komuś grę :) i tak piczer, na tej stronie wymienia się grami i na start dostajemy 100 pkt za które można już coś upolować za friko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Tja... Kupuję, czekam na dostawę, kasuję konto i tworze nowe. Tak to ja luubie... =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 ta, powodzenia :) oni patrzą na adres ciamajdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 to będę wysyłał do kumpli, ciamajdo >=D Geniusz zła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Bo ogólnie to bezsens dawać premię za nic. To tak jakby dawać coś za darmo i dziwić się, że jedna osoba bierze wszystko na raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 ja się ustawiłem do kolejki na Soul Calibura III : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 i jak, zgarnął już ktoś coś? ew. który jest w kolejce? ja bym zamówił sobie jeszcze jedną grę na konto np. babci :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Hah :D ja wystawiłem Rayman 3 i już jakiś gościu u mnie zamówił, musze mu tylko wysłać tą gre. Mam jeszcze Sims 2 Wydanie Świąteczne jakby ktoś chciał Sorry gnysek nie mogłem się powstrzymać od napisania posta ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Rayman 3: Hoodlum Havoc wysłana przez Grela Widać :D A ja kurde nie wiem co wybrać... Jest jakaś tania gra, która wymaga CD-Keya do multi? Coś polecacie? (pee cee) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 jestem dopiero 12 w kolejce :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Ktoś grał kiedyś w Earth 2160? Bo 2150 wspominam bardzo dobrze, dlatego pytam czy warto to zamówić. Już do kolejki się ustawiłem po Warhammera(4 w kolejce), ale wolę mieć jakąś grę awaryjną jakby długo nie przybywało towaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 KOL OF DUTY TU : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Buuuuu, COD2 za 200 punktów jest :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Otrzymałem pozytywny feedback :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Mi doszła wiadomośc że Rayman 3 idzie ale gościu poprosił o anulowanie... więc anulowałem i teraz czekam może któraś z gier z listy się wyśle ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Teraz goozex ma nazwę PlaySwap i mam dobrą wiadomość :D Zaproś Twoich znajomych do PlaySwap i podaruj im prezent w postaci DARMOWEJ gry! I Ty, i Twój przyjaciel dostaniecie po 250 punktów, gdy on dokona swojej pierwszej pozytywnie zakończonej transakcji (*)! * Zasady: Za każdego znajomego, którego zaprosisz i który stanie się aktywny, otrzymasz 250 punktów. ?Użytkownicy Aktywni? to ci, którzy wymienili pierwszą grę jako sprzedający, a transakcja zakończyła się sukcesem (otrzymali pozytywny feedback). PlaySwap zastrzega sobie prawo do zawieszenia, zmiany lub anulowania tej promocji w dowolnym momencie. Po za tym do końca kwietnia nie potrzebujemy trade tokenów, aby zamówić/wysłać grę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 PlaySwap zastrzega sobie prawo do zawieszenia, zmiany lub anulowania tej promocji w dowolnym momencie. Pewno sie beda wymigiwac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi