Arcalianos Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Kto zna prosty darmowy program do nagrywania co się dzieje na ekranie monitora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 livestream procaster, do tego możesz to na żywo udostępniać innym ludziom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Za free i prosty w obsłudze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 hyper cam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 W hyper camw górnym rogi pisze o tym i mnie to denerwuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 BB FlashBack 2 Express, darmowy, szybki, wszechstronny, wystarczy się tylko na stronie zarejestrować żeby dostać swój własny klucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 w pewnym sensie to każdy program jest darmowy... :P ale z tych naprawdę darmowych to może być jeszcze taxi cab recorder czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 w pewnym sensie to każdy program jest darmowy... :P ale z tych naprawdę darmowych to może być jeszcze taxi cab recorder czy jakoś tak my tu nie rozmawiamy o "pewnym sensie" tylko o rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 A mi też chodzi bo chce nagrać z gry Halo i Cabal i czy mi nic nie będzie lagował czy co? Bo na Cabalu nie wiem czemu jak daje Print Screen to takiego laga dostaje chyba na minute nie wiem czemu? Może dlatego ,że ta fotka idzie do folderu z grą czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Camtasia Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi