Arcalian Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Kto to ? Hello! Email spam was detected from your computer! Highly recommend you to scan your computer for malicious and potentially unwanted software. If you do not follow this, I will have to make a complaint to your Internet Service Provider with attached log file (your IP address, etc.). If you want to find a report about your computer's security and solve every problem with it, please click here: http://....com/spamdetected This is an online service that you can use for free spyware removal. Use it to scan your computer to help protect, clean, and keep your computer running at its best. Use the free scan to check for and remove viruses, spyware, and other potentially malicious software and to find vulnerabilities or shortcomings in your Internet security. Na p/w dostałem i dziwny ten link ??? Link edytowany, co by Wasze kompy niechcianej ciąży nie dostały. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Wejdź! Przecież to spambot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 a strona jest zarażona, radzę przeskanować kompa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jak ja kocham kiedy spamboty ostrzegają przed spamem =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Ja pierdo** normalnie wczoraj jakieś wirusy miałem i dziś coś znów mam ,######e sie zaraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 wniosek: nie klikaj w każdy link który Ci podeślą. Ściągnij program do czyszczenia dysków z wirusów i zanim odpalisz link sprawdź go na jakiejś stronie do skanowania tego co kryje sie za linkami, oraz używaj antywirusów. Dla bezpieczeństwa rób kopie zapasowe systemu co jakiś czas a gdy złapiesz wirusa przywróć system i po kłopocie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Daj anzwy tych programów do czyszczenia i do skanowania co się gryje za linkiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Daj anzwy tych programów do czyszczenia i do skanowania co się gryje za linkiem! nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 A tak z ciekekawości to czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 bo przestaje być pomocny osobom które mi rozkazują, czytaj swój cytat powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Hehe nie kapuje! Dobra: Czy mógłbym prosić o te nazwy do tych programów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Hehe nie kapuje! Dobra: Czy mógłbym prosić o te nazwy do tych programów? nadal nie, ja Ci radzę odciąć kabel od klawiatury, to najlepszy antywirus. tnik krwa tnij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 swoją drogą to trzeba być naprawdę twardzielem żeby samemu sobie wirusy instalować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Też to dostałem, ale nie otworzyłem. Nigdy nie otwieram linków od nieznanych osób :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 EEE Psychix? Jak z tym programem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Psysio się obraził! Pamiętaj: na forum nie pisze się DAJ tylko CZY MÓGŁ BYŚ. Bo widzisz co się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Pamiętaj: na forum nie pisze się DAJ tylko CZY MÓGŁ BYŚ. Bo widzisz co się dzieje no, a w realu najlepiej też. :) Też mi taka wiadomość przyszła i pomyślałem sobie : ktoś pewnie już założył o tym temat. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 http://www.pctools.com/downloads/sdsetup.exe Pomoże w walce z Spyware'ami i w rozszerzonej wersji - Wirusami. W tej wersji nie kasują się pliki zarażone, wiec ... Linux :D Od biedy Linuxa zainstaluj i klikaj w co wolisz Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Co on to kurde ,Fervi cały czas pisze po jego poście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Bo to mój nick Kiedyś ja (Fervi) rządziłem, GMClanem, wszyscy się mnie bali, postów nie pisali, ale pewnego razu mnie zbanował ... nie wiem konkretnie kto, ale :P Od tego czasu GMClan nabywa 10 noobpostów/s Kiedyś będzie taki dzień, gdy Fervi powróci, a Ranmusowi nie dadzą ciemnego piwa! :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Już mu nie dadzą! Co z moim prgramem ?:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Nie jestem w stanie powiedzieć jaki masz problem Zainstaluj Spyware Doctor i przeskanuj Antywirusami Online Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jutro się umuwiłem na formata Arcalian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jutro się umuwiłem na formata. Arcalian Ja nie mogę, ja tu za jakiś słownik języka polskiego robię... UMÓWIŁEM i FORMAT a nie FORMATA -.-' :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jutro się umuwiłem na formata Arcalian Umów się ze słownikiem ortograficznym No kurna, cały czas robisz te błędy ort. rozumiem, że możesz mieć problemy no ale są przeglądarki, które podkreślają błędy :/ Sory za ot. Edit: Od biedy Linuxa zainstaluj i klikaj w co wolisz +10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Szybko pisane w szkole na explorerze... gdzie nie podkreśliło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Lol, pokolenie podkreślań :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 to... ON! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 to ON to ON to ON, ten wredny BABILON~.~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 to... ON! Twój porywacz! Nie wystarczy mu Nikas, teraz chce całego GMCLANu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi