Adriann Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Znacie jakieś sposoby\programy służące do teamowego kodzenia w gmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 www.sendspace.pl . Ew. możecie się połączyć dłuuuugim kablem, kiedyś tak mój brachol robił z kumplem, umówili się na pojedynek w paincie >=D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 darmowy program TeamViewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Gadu-Gadu konferencja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Głupki, mu chodzi o coś w rodzaju systemu kontroli wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 svn, git, mercurial, bazaar do wyboru do koloru. #edit Nie doczytałem, że tu chodzi o GMa, który jest monoplikowy. ;/ Systemy SVN się tu nie sprawdzą, chyba że byście ładnie sobie rozbili obowiązki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 A może kod źródłowy w plikach tekstowych i specjalny program w GMie do wczytywania i do przerobienia na ostateczna wersje z plików źródłowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 dajcie mi opis plików GMK a zrobię wam svn pod GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi