LolikZabijaka Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 czesć, mam problem, chciałem zagrać z kumplem w unreal tournament i założyłem serwer, ale kolega go nie widzi, próbowaliśmy używać różnych opcji połączenia w grze i nic, sprawdziłem swoje ip kilka razy i jest poprawne, mam internet z firmy multimedia polska i jest podłączony do kompa na usb w grze są takie opcje połączenia: modem cable, xDSL lan isdn w czym może tkwić problem? za pomoc z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 a zewnętrzne ip oraz porty odblokowane masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 A jeśli tak, to czy zaznaczyłeś opcję rejestrowania w lobby serwerze? W ostatniej zakładce zakładania gry któraś z kolei fajka do zaznaczenia (nakieruj myszką i sprawdź gdzie to pisze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Od Biedy używajcie Hamachi Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 znalazłem przyczynę problemu, pieprzony firewall blokował grę (a przecież kliknąłem odblokuj) wyłączyłem go całkiem i szafka gra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi