Czarny Ass Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Potrzebuję znaku zajmującego całą powierzchnię znaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 spacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ALT+219. W DOSowej czcionce ten znak zajmuje całość powierzchni przeznaczonej dla znaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 do usunięcia ;/ przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ALT+219. W DOSowej czcionce ten znak zajmuje całość powierzchni przeznaczonej dla znaku. A jak go "zdobyć"? EDIT: W google wpisałem i było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Uruchamiasz Wiesz poleceń i wpisujesz Alt + 269 (na Numlocku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Dlatego napisałem ALT+219, żebyś miał podane od razu JAK ten znak uzyskać, a nie dawałem ci go w postaci gotowej. (wcisnąć alt i na klawiaturze numerycznej 219 wpisać, wydobywanie tak znaków to podstawa dla użytkownika DOSa :> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi