Paqoo Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Format avi lub mpeg. Zna ktoś jakiś? Jak dla mnie, to takie coś podpina się pod 9. punkt regulaminu. Warn. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Camstudio http://wilk13.net/wideo.php O to chodziło? Fervi PS. weź zacznij coś pisać w postach, bo nie każdy ma obowiązek czytania tematów :P Post sugeruje, że znam formaty takie jak AVI czy Mpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Pieter taki fajny programik zrobil ; 3 screencam, sam uzywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Fraps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 że gramy w szachy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 naprawdę nikt już nie patrzy na przypięte tematy? ja używałem hypercama (płatny, ale nagraj sobie większy obszar i to obetnij) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Camtasia :) Btw Krajowa Rada zmniejsz sygne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi