Micanser Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Hejka, mam takie pytanko, czy jest skrypt w którym po naciśnięciu jakiegoś klawisza będzie zmieniał roździelczość? Chodzi mi o to że czym dłużej przytrzymasz klawisz, tym obraz bedzie się stawał bardziej płaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 display_set_size(w,h) przy naciśnięciu guzika jakiego tak chcesz w+=1 // to rozszeża rozdzielczość h+=1 //to wydłuża rozdzielczość możesz sprubować czy działa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Nie działa mi, chyba coś źle robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Skombinowałem przykład.Pobierz Ustawia on rozdzielczość ekranu na z góry wybraną. Przy uruchomieniu masz opis,jakimi klawiszami ustawiac daną rozdzielczość. Nie wiem czy ci pomoże, ale troche sie przyda. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Nie oto mi chodziło, ale dzięki za próbe pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi