Moe Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam, Po dłuższym czasie samotnego wykonywania programów, w Studiu MICom [ 1 osoba - ja ] - postanowiłem poszukać jakiegoś teamu. Mam do zaoferowania: - Średnia znajomość języka PASCAL oraz Delphi + Biblioteki. [ Ciągle się uczę ], - Umiejętność obsługi programów graficznych [ Adobe Photoshop, gimp ] - Rysuję średnio - Pracuję nieodpłatnie ( chyba, że to projekt na 70 osób ) :) - Gotowy do akcji w dni powszednie od 15:00, w sobotę od 10:00. W NIEDZIELĘ MAM WOLNE! - Miły sympatyczny, umiejętność pracy w grupie. - Średnia znajomość języka HTML. - Nienaganna polszczyzna, znajomość języków Angielskiego i Niemieckiego. Wiem, że brzmi to jak ogłoszenie matrymonialne do gazety, ale musiałem jakoś siebie opisać :P Myślę, że zostanę przyjęty do jakiejś z grup, Pozdrawiam, Moe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 A jak u ciebie z GML ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 A jak u ciebie z GML ? Bez przesady, jeśli potrafi programować w dowolnym języku to GML jest niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 hmmm..... no fakt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 GML niezbyt, owszem, spotkałem się z gm, trochę się go uczyłem, ale już zapomniałem. Chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 to nie wiem po co komuś do teamu człowiek który zna pascala i do tego średnio a nie zna gml... pascal jest nieprzydatny i nikt raczej nie robi w nim większych projektów chociaż się da. Rysujesz średnio więc na grafika też się nie przydasz. Teraz albo teamy pracują w C++ albo w GML'u a ty żadnego nie wymieniłeś jako na przydatnym poziomie. Dalej pracuj sam bo żaden poważny team cię raczej nie weźmie bo do czego? No i lepiej nie wspominaj o płatnościach ponieważ przy umiejętnościach jakie wymieniłeś brzmi to śmiesznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Bo ja wiem, jeśli zna dobrze Delphi, to znajdą się osoby chętne by go przygarnąć. Osobiście jestem ciekaw jak dobrze go zna, powiedz co potrafisz używając Delphi, Moe. Bo przydała by mi sie osoba która by przepisała framework XenoNa pod delphi, ale musi się wykazać. Sam nie mam zwyczajnie czasu na głębszą zabawę z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 to nie wiem po co komuś do teamu człowiek który zna pascala i do tego średnio a nie zna gml... pascal jest nieprzydatny i nikt raczej nie robi w nim większych projektów chociaż się da. ...Teraz albo teamy pracują w C++ albo w GML'u a ty żadnego nie wymieniłeś jako na przydatnym poziomie. Kolejny głupio mądry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 powiedz mi co w tym jest niezgodne z prawdą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 To: Teraz albo teamy pracują w C++ albo w GML'u Zapominasz o popularnym C-sharpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Nie ma to jak ograniczanie świata do swojego stanu umysłu! Swoją drogą to ktoś ma bardzo bogaty... Moe może pokaż swoje najlepsze pracki graficzne i programy, oczywiście w 100% zrobione przez ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 +1 dla YXE C# i XNA wymiataja ontop: proponuje doksztalcic sie w jednym jezyku i opanowac go doglebnie bo z pascalem ciezko cos znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Nie ma to jak ograniczanie świata do swojego stanu umysłu! Swoją drogą to ktoś ma bardzo bogaty... Moe może pokaż swoje najlepsze pracki graficzne i programy, oczywiście w 100% zrobione przez ciebie :) Pracka na tablecie, na szybcika, wyszła słabo, i jeszcze skaner jakość pogorszył. *A co do programów, to aktualnie tworzę MasoXOS ( w zapowiedziach znajdziesz wszystko o nim ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Czas wykonania? Pomysł oryginalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 no ładne to hentai ;) Edit 1. a takiego jak mam kota pod nickiem byś narysował, ale już nie w stylu hentai?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Mówię, że na szybcika, jakieś 30 - 45 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Pracka na tablecie (...) i jeszcze skaner jakość pogorszył. Wait, what? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Nie wiem czego nie rozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 No jak to zrobiłeś, wydrukowałeś a potem skanowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Tak. Chciałem trochę postarzyć pracę. Lecz jak widzisz nie wyszło ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 pokaż swoje najlepsze pracki graficzne na szybcika, wyszła słabo imho nic lepszego nie pocisniesz, tylko się wykręcasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Każdy tak robi. Po prostu szkoda czas marnować, by udowadniać coś komuś, kogo i tak to w sumie gówno obchodzi. Jest nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 AntY: Jest w tym trochę racji, chociaż jak bym się lepiej postarał, to by wyszło na pewno lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 no nieźle i tak ale może zapodaj jakiś concept-art postaci lub czegoś co się przyda do gry (broń,gui,scenka z gry) ja mam świetny pomysł na grę jak by się znalazł jeszcze jakiś zaj**** programista to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Teraz niestety nie mam czasu, ponieważ tworzę aktualnie MasoXOS. I nadal szukam teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Ale wciaz nie odpowiedziales a moje pytanie: jak dobrze panowales Delphi, co potrafisz z nim zrobic? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Ale wciaz nie odpowiedziales a moje pytanie: jak dobrze panowales Delphi, co potrafisz z nim zrobic? :P Opanowałem go w poziomie średnio-wysokim. Ciężko powiedzieć, co umiem zrobić. Na pewno wiele rzeczy. Ostatnio głównie zajmowałem się tworzeniem bibliotek (DLL). ( lecz nie chodzi tu o napis hello world, tylko poważniejsze rzeczy). Naprawdę, musiał bym wiedzieć, co mam zrobić, a wtedy bym odpowiedział, czy dam radę. Pozdrawiam, Moe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Znasz OOP ? Potrafisz dynamicznie zarządzać pamięcią w Delphi ? znajomość języka PASCAL oraz Delphi + Biblioteki Jakie znasz biblioteki ?przydała by mi sie osoba która by przepisała framework XenoNa pod delphiMusiałby się nauczyć C++, żeby Ci w tym pomóc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Snake, w tym problem, że nic nie umiem w C++. A biblioteki, to różności, od dźwiękowych po graficzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Poszukuję grafika do swojej ekipy :P Pracujemy nad rpg-iem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi