cysior Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ciekawy pomysł :] Może zrobie cos w stylu najemników. Ale bd miało to swoje minusy, wiec lepiej będzie produkować własne wojsko ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jak jest ten ekran podróżowania ten nowy screen to mam pomysł że można na tej planszy znaleźć np.kawałek drewna i zabrać go do zamku i wykorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Oczywiście rózne przedmioty i surowce, bd rozrzucone po całej mapce losowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Czy nie będzie więcej surowców niż 3 rodzaje? Aha i będzie coś takiego jak w heroes że się buduje budynki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Czy nie będzie więcej surowców niż 3 rodzaje? Aha i będzie coś takiego jak w heroes że się buduje budynki? Nie, z drewna będzie się budować drzewa i żołnierzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Czy nie będzie więcej surowców niż 3 rodzaje? Będą inne surowce. Aha i będzie coś takiego jak w heroes że się buduje budynki? To też będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 No to spoko :) . A chyba najtrudniej będzie Ci zrobić SI? Czy gra będzie na dwóch graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Rozgrywka będzie toczona zarówno z komputerem jak i z innymi graczami na tym samym komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a moze taki system multi jak w heroesach? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 co do wojska zrób tak, że będzie wojsko normalne i najemnicy, jednak najemnicy będą dużo kosztować, a jak skończy się np. złoto w państwie to się zbuntują i będą walczyć z graczem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 najemnicy maja to do siebie ze dolaczaja do tego kto zaoferuje wiecej, a nie tluka kogos bo im nie placi (co prawda dolaczaja zwykle do przeciwnika wiec i tak tluka tego kto im nei placi, tyle ze tluka za kase :D ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Możesz dodać screena z walki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 A może od razu dasz demo? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 @Adriann Narazie myśle ze nie ma sensu. Nie mam gotowej grafiki postaci. Na razie to 10 kwadratów na planszy :] Za jakis czas dodam nowe ss puki co skupiam się teraz na ekonomicznym aspekcie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha_i Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Możesz w postaciach bestii dorobić Dragonoida(pół smok, pół jaszczur, na dwóch nogach) i gobliny(brak wyjaśnienia), oraz Mroczne Bestie(cóś jak cerbery, mogą być bez kilku głów), i dorób ulepszanie jednostek! To podstawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 A właśnie będą różne zamki jak w Heroes? Mogę podać kilka pomysłów, mam kilka nawet dobrych, jak coś pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Teraz zacząłem tworzyć księge czarów. Proszę o pomysły na czary : -ofensywne -defensywne -bonusowe(jakieś nowe zdolności na zaczarowana jednostkę) @micha_i Ulepszanie już jest gotowe :) tylko grafiki jeszcze nie zrobiłem. Ale na pewno będzie :) @kubal09 Tak będą, na razie mam 2 ale myślę ze będzie z 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 "Klontfy" i Błogosławieństwa Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Armagedon,Inferno,Deszcz Meteorytów...możliwości jest wiele;p A def:Tarcza energetyczna,coś jak powiększenie obrażeń kosztem życia jakiejś jednostki,klonowanie...etc;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Miałem troszkę czasu na poprawienie z jednej grafik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dorób cień na tylej ścianie zamku, w ogóle nie widać perspektywy, płaskie jak dziewczyny w mojej klasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dorób cień na tylej ścianie zamku, w ogóle nie widać perspektywy, płaskie jak dziewczyny w mojej klasie Nom, brzydkie, stać cię na więcej :P Tak jak mi pokazywałeś na GG autko, wiesz które? :D Nie mów tutaj które :P Tajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Juz niebawem ukazą się nowe ss. z nowa/inna grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Coś tam kiedyś wspominałeś o graficznym ulepszaniu jednostek jak to np ma wyglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Np. tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Po jego oczach wnioskuje że się boi xD A, i chyba hełm miażdży mu nos :P Ten pierwszy typ, wygląda grubo, a drugi tak mniej :P A ten zamek ma płaski dach, chodzi o to że nie wygląda naturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ten zamek nie ma dachu !!! To sa mury miasta bardziej, a nie zamek. Jesli chodzi ci o 2 sciane to jest ona z tyłu i pada na nia cień(z 1)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zrób te mury w izometrii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 i do surowców dodaj węgiel, bo tak spalać drzewo to tak no ehmm... no nie wiem, dodaj węgiel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Lol, ja na wsi w kominku pale drewnem, a nie węglem xD Drewno rulez :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi